Helgen var Très bien

I helgen har jag haft jättemysigt. Bara så att omvärlden vet det. I fredags så var jag som i torsdags på konfirmationsövning. Sedan när jag kom hem Gackt:ade jag mig samtidigt som jag kollade på Casanova. Dannis dator har virus btw. I lördags kom Danni hit. Vi hade jättekul (jag tror hon hade det, jag hade skitkul iallafall!), vi passade Zack dessutom eftersom att mamma och pappa var på kräftskiva. Jag och Danni Gackt:ade oss och kollade på Moon Child. Jag älskar den filmen. Jag längtar tills Bunraku har premiär!  Igår så konfirmerade jag mig. Jag gick upp halv åtta tror jag för att hinna göra iordning mig. Alltså jag hade mammas konfirmationsklänning som hon sytt och som hon hade när hon konfirmerade sig. Den är jättefin! Sedan hade jag de högklackade som på skolavslutningen. Jag hade även ett silverkors som man fick från kyrkan och håret var utsläppt. Hehe.
Väl i kyrkan var det kokhett med kåporna på. Jag läste några böner, jag trodde jag skulle svimma. Men den gick tydligen jättebra eftersom att alla sa det efteråt.
Efter ceremonin så åkte vi och min släkt hem till mig, Danni hängde med. Hemma så åt vi. Och kollade på OS-avslutningen. Såg ni Jackie Chan btw?
Den var iallfall jättefin. Sedan hängde jag med Danni hem.
Jag fick en digitalkamera (Nikon Coolpix S600), en kaligrafi-penna (en sådan där gammal ni vet. Mamma köpte den på Nordiska museet när vi var där tydligen!). Sedan fick jag smycken (ett halsband med ett E på, ett med malteser kors och ett armband som matchade malteserkorset), pengar och presentkort. Jag fick massor av blommor också, och från skåne fick jag en svart smidesljusstake. Av Danni fick jag Moon Child, hehehe (A).
Jag har tagit jättemånga ego-pics nú btw. xD
Helgen har varit fantastisk med andra ord.

Idag så har det varit lektioner, men inte så mycket.
När jag kom hem gjorde jag halva matteläxan.
Just nu lyssnar jag på Gackt. Ovanligt va?

Les mizérables.

Toi non plus!

Au revôir <3

Kommentarer
Postat av: Sara

Åh du måste visa hur du såg ut i konfirmationskläderna :D lägg ut någon bild om du har ;) jahaa de va det där halsbandet du hade på dig idag :)jätte fint :)

2008-09-02 @ 19:40:13
URL: http://ssarauw.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0