Greetings from Costa Rica!

Visst, det tog mig 2,5 veckor att skriva harifran, men vem bryr sig liksom? Fran San Josè till Quepos/Manuel Antonio till Playa Sàmara till Arenal till San Josè igen och sedan hem. Aker pa onsdag kommer hem pa torsdag. Sa nu ar jag alltsa i Arenal. Och sa har tyckte jag om alla stallen vi var pa: San Josè; Staden har sin charm. Pa ett emo-aktigt satt.. Stora rannor overallt p.g.a. regnet (vi ar har i "torrperioden" dock), INTE kul att ramla i. Man kan vricka/bryta foten allvarligt. Marknad med bara handgjorda grejer. Massor av butiker och fruktsaljare.  Quepos/Manuel Antonio; Arligt talat, mitt paradis! Massor av saljare, hotell och djur. Vi bodde i Quepos som ar sjalva staden, jattemysigt om man vill ha nagot att gora pa kvallen. Pa dagarna akte vi till Manuel Antonio, dar stranden, hotellen och aporna fanns. I deras nationalpark fanns bl.a. krabbor, odlor, tvattbjornar och apor. Jattefint! Nar vi va i Q/MA sa akte vi pa Canopy Tur (d.v.s. att man aker pa vajrar eller s.k. kablar i selen och hjalm och handskar.) Sedan akte vi och fiskade en dag. Vi fick 2 mahimahi´s och 2 svardfiskar (vi korde catch and release). En dag akte mamma och jag pa Mangroove tur. Dar akte vi med bat i Mangroove trasket och sag bl.a. apor (saaa sooota!), faglar, krabbor, ormar, odlor och spindlar (en av deras storsta och giftigaste och jag som satt langst fram i baten var 1m ifran). Playa Sámara; Alltsa, ni som e skrackfilms-alskare tycker nog att stället har dalig klang, men jag lovar att Samara inte kommer att komma krypandes ut ur kabel-tv:n pa natten. Jag tycker att stranden var jattemysig. Blev dock bränd av solen (sa gar det nar man vill bli brun och bara har solskyddsfaktor 2 pa sig!). Manga fina smycken etc. av säljarna. Blev sjuk sista dagen dar. Jattekul...INTE. Liksom, man ska äta hummer och man pallar inte att käka. Jag typ dog...Men iallafall. Arenal; Vulkanen alltsa. Vi bor pa ett hotell med utsikt mot vulken. Jattefint! Dar vid stranden ar det ju typ 40grader i luften och 30grader i vattnet, har ar deet svalt och skönt. d.v.s. man dör inte av värme eller solsting. Ska senare idag ga pa hängbroarna och efter det ska vi bada i varma källor. Thanks god for internet! Blev dock väldigt aksjuk pa vägen hit. Vägen är hemskt slingrig.  MEN  den har inga hal i sig som den hade sist mamma och pappa var här (d.v.s. 16-17 ar sedan).
Längtar hemskt mycket efter Zack! Undrar om han kommer ihag mig. Och sushi. Och tacos. Far p.g.a. sjukdom inte äta mjölkprodukter. Eat shit and die sjukdom.
BTW; När jag aterigen mellanlandar i New York sa ska jag i Dannis ära missbruka Ben&Jerry Glasstandet. Och Taxfreen. Muhahahah. Maste dra nu. Aker pa Onsdag kommer hem pa torsdag. Flygresan ar inget jag längtar efter! Missandkiss!

Kommentarer
Postat av: ers majestét

eriiiika, läser med avund o ja saknar diig!

2008-02-10 @ 17:24:13
Postat av: Erika

Hehee jag saknar dig meeeeed!

2008-02-10 @ 21:34:50
URL: http://www.eriikas.webblogg.se
Postat av: Dänn

lova nu att inte hoppa in i vulkanen? :O

2008-02-10 @ 21:41:00
Postat av: Erika

tyvärr kan jog inte direkt LOVA det..ni far se om jag ar vid liv när jag kmr tillbaka............

2008-02-11 @ 16:23:40
URL: http://www.eriikas.webblogg.se
Postat av: ers majestét

haha så om du inte är vid liv så kmr din döda kropp vandrandes till skolan alltså :P

2008-02-11 @ 19:15:12
Postat av: Erika

exakt! och danni:HAR DU TAGIT bort dinn BLOGG?!?!?!?m00b -.-

2008-02-13 @ 03:32:12
URL: http://www.eriikas.webblogg.se
Postat av: Dänn

den vart för n00big,det gick ur kontroll >_

2008-02-13 @ 21:22:07
Postat av: emma,

Saknar dig Erika! :( *hjärta* ^,

2008-02-14 @ 20:10:26
URL: http://eemmas.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0