Le couchant de soleil

Min grammatik suger men det betyder "solnedgång" på franska.
Jag kände mig vilsen förut idag. Här i viken som vi ligger i nu finns sandstrand. Och vi är bortsett från ett gammalt par ensamma. Eller alltså. Min familj, Yngve och Görel och 3 andra familjer. Med massor av ungar. Men vi pratade om min framtid, då sa jag att jag ville bo i Frankrike, då sa en kvinna att jag såg ut som en fransyska. Alla andra höll med. TOTAL HAPPINESS! He. Hehe. Hehehe. MUHAHAHAHHAHAHAHAHHA.
Iallafall. Jag och mamma badade och pappa gjorde gud vet vad. När vi skulle upp på båten igen så var det blod överallt. ÖVERALLT. Så såg vi att det var Zacks vänster baktass som blodet forsade från. Vi skrek på pappa och så fick han hålla i hunden medans vi torkade bort blodet. Sen fick vi ringa veterinärbåten som inte ens svarade (jäkla bullshiiiiiiiit asså), pappa ringde nummerupplysningen, men den närmaste veterinärkliniken var hemma (!). Då ringde han sina polare om ett nummer till en veterin är på Ornö. Han var inte hemma, det var deras son som svarade. Men vi ska åka dit imorgon. Iallafall så ringde vi Bagarmossen. Där fick vi jättebra råd. Och i senaste Härliga Hund stod det hur man lade tassbandage. Så hittade vi dessutom klon. HELA SKITEN. Like Zomg. Men sen lade vi tassbandage. En kvinna hjälpte oss. En av de som ligger här också då. Men senare under kvällen gick skiten upp. Så vi lade nytt och nu har han en söt liten (pappas stora 46:or) strumpa på tassen. Zackie ligger här bredvid mig vid laptopen. Han är för söt. I löve him <3
Jag övade lite gitarr och hjälpte pappa med mobilen, var lite social. Sen attackerade myggorna oss och här sitter vi i båten, de andra är på land. I love Topshop.

Tout le monde et une drôle de personne!

Au revôir et Bonne nuit <3

Bästa bok-serien någonsin!

Hehe. Jag har nyss läst ut Harry Potter och Dödsrelikerna. Det är inte så roligt egentligen. Jag känner mig så tom. Jag känner mig som en flaska utan vätska, en skål utan frukt, en datorväska utan dator, en radio som bara brusar, ingenting annat. Så tom känner jag mig. Nästan apatisk. Bara för att boken - hela serien - var så fruktansvärt, fantastiskt, underbart bra. Därför känner jag mig så, jag har så mycket jag kan göra, men jag orkar inte, eller rättare sagt - jag vill inte. Jag vill läsa om serien igen, alla 7 böckerna, fast utan att ha läst de förut. Jag vill läsa om Harry Potters liv och farorna han stöter på och om den magiska värld han lever i. Jag vill också gå på Hogwarts skola för häxor och trollkarlar. Jag vill vara bästis med Ron och Hermione och Harry.
Men det är ju en fantasivärld, en som får mig att känna mig som när jag var liten och fick Harry Potter och de vises sten som video. Sen började jag läsa böckerna. De drog mig in i den magiska världen. Jag läste när vi var hos farmor, när vi var ute med båten (vilket vi är nu), när vi var i Tyskland och Frankrike. Jag vet inte om jag läste en enda bok hemma. Jag längtar tillbaka till de stunder då jag var så uppslukad i boken att jag inte hörde någon eller något i min omgivning. Att slippa detta trista liv och läsa om Harrys. Men nu har jag läst alla böcker i serien. Det finns ingen mer bok om Harry och alla magiska äventyr. Och det finns ingen bok som är lika bra som denna serie. Måste tillägga att J. K. Rowlings är ett geni. För det är man om man lyckats få mig att gråta p.g.a. en bok. Precis så bra är dem.
Men som sagt. Nu känner jag mig tom. Apatisk. Jag har andra böcker med mig. Men jag orkar inte, inte idag iallfall. Imorgon kanske. Jag kanske läser lite i Cosmo. För 781635986147 gången. Eller så översätter jag franska låtar. Eller så spelar jag kort, löser korsord eller övar lite gitarr. Eller något. Fast just nu så ska jag väl aktivera hunden eller leka social. Eller dampar på pappa som vill att jag ska koppla in datorn på ström och inte så att den går på batteriet. Lalalalala det är bara ointressanta inne på msn. Danni borde komma hem snaaaaaaaaaart. Helle ocksååååå. Fuck you Emmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Tack för tiden då mitt medvetande var fäst inne i den magiska, spännande världen- Nu är den slut.

This is the road, to hell.

Au revôir <3

Personliga åsikter

Jag ska avslöja några saker för er nu.

Jag vill ha lika snygga ben som Kenza. Därför ska jag ta tillfället i akt och börja simma lite. Nu när vi ändå omges av hav. I kallt vatten får man inga celluliter heller! Idag simmade jag.

Jag känner mig som en hippie. En helt awsome hippie.

Jag saknar mina vänner.

Jag älskar Cosmopolitan. Av hela mitt hjärta. Zack också.

Jag hatar lyckliga par och killar och vackra människor. För tillfället.

Jag kan inte bada när det är under 19 grader i vattnet, mina extremt känsliga vader får kramp.

Jag älskar bandet "Mr. Big". Vet inte varför.

Zack hoppar som en hare. Jag lovar.

Jag får fortfarande inte hänga med mamma till Frankrike. Jag dör mer och mer inombords.

Jag är duktig på kryss. Korsordskryss alltså.

Jag älskar mode. Emma misstolkade förra inlägget, eller så misstolkade jag hennes.

LÖÖÖÖÖÖÖÖÖVEEE HUUUUUUUUUURTSSSSSS.
I WANNA KNOW WHAT LÖÖÖÖÖVE IIIIIIIIIIS. I WANT YOU TO SHOW MEEEE.
Screw that shit called love.

ÄLGARNA DEMONSTRERAR DUDUUDUDUDDADADA!!!!!!!!! ÄLGARNA HAR FÅTT NOOOOG!

En vacker dag så visar jag er min vrede. Och då vill ni inte stå ivägen för min yoga-anda! Fuckeeeeeeeeeers.

Au revôir <3


 Miss u gals! + you others! <3
<---Jag vill ha dessa! Och massor från DonDonna <3
(Jag varnar er, köp inte likadana).

Nothing has changed accept my opinion

Har ni tänkt på att alla, alla, ser likadana ut? Jag kan inte acceptera det, få in det i min hjärna. Den ultimata stilen existerar inte, ser man ut på ett sätt finns det minst 50 stycken andra i världen som också gör det. Hur är det möjligt? De flesta modebloggare är patetiska. "Dagens *bild* Tunika (som knappt täcker rumpan) GinaTricot, väska second hand (med second hand menar man "hittad i mammas garderob"), skor DinSko (eller liknande, oftast vanliga ballerina i EN färg eller högklackade i svart eller brunt), nagellack Viva la Diva (eller Depend eller WTF?!)". Och gör man likande varje dag så är man unik modebloggare. Jag vill inte hacka ner på GinaTricot, mammas garderob, Dinsko, Viva la Diva eller Depend. MEN ALLT MASSPRODUCERAS! Visst, alla har kanske inte råd med Alexander McQueen, Anna Sui, Balenciaga eller Chanel, men man kan göra fynd i H&M också. Man kan hitta en snygg ensam farfarströja, en blå kjol eller en gul pikéklänning. Möjligheterna är oändliga. Men icke, ni tar det som "funkar". Bara för att 5stycken på stan visar halva Afrika betyder det inte att ni också måste göra det. Ibland måste man ju inte dock inte vara kreativ, man behöver inte vara snygg JÄMT. Men man behöver heller inte se ut som att man nyss vaknat ur ett ormbo jämt heller. Märker ni att detta irriterar moi? Folk få se ut hur fan de vill, men jag vill inte se 20stycken Paris Hilton kopior, 37 st Nicole Richie kopior och 63 st Kate Moss kopior på stan, och jag vill verkligen inte läsa om deras s.k. "stil" i deras "modebloggar". Jag ser att man utnämner sig själv till modebloggare, när man ser ut som 97% av hela svenska folket, vet ni vad jag gör då? Jag klickar ner rutan. Sen tar jag fram trogne Cosmopolitan och läser igenom den för 7890380947 gången samma dag. Det är sant. En annan sak är när alla fixar deras hår så att det blir beachstylat. Nej. NEEEEEEEEEEEJ.

Jag vill klippa mig efter båtvistelsen. Jag älskar mobilt bredband. Jag saknar Helle och Danni och Emma och Maria och Milla och Dennis och Eve och Frankrike. JAG SAKNAR ER T_T <3

Au revoir et Bonne nuit<3

Le femme fatale

Hoppas jag stavade rätt. Jag sitter just nu på familjebåten i muskö båtvarv och snackar med kompisar. Jag har sovit 3 gånger idag. Jag har läst Cosmopolitan hela dagen. En myggjävel bet mig nyss på halsen. Snart ska vi äta middag.
Jag har på mig hippie/pyjamas inspirerade kläder idag. Dove's deodorant Go fresh cucumber and green tea luktar gott. Lalalalala livet leker.

Jag har ett shopping begär dock. Jag vill införskaffa mycket mer kläder. Men jag sparar. Till något jag vet inte vad. Plus att jag bojkottar mitt bankkort. Även fast jag fått min månadspeng... Höhö.

Det är grått ute. Och det blåser en aning. Vattnet vill icke vara stilla. Jag vill inte heller bara vara, Eller jo, för tillfället. Eh, jag orkar inte. Cosmo here I come!

Au revôir<3

I övermorgon...

Då åker jag + familj ut med båten i 3 veckor! Gud vad jag längtar! Det var jättelänge sen vi gjorde det, så mycket annat har kommit i vägen. En bloggare fick mig vilja skissa lite ^^ Jag har lovat Danni att skissa en panda xD
I onsdags kollade jag och Helle på Zombiefilmer xD Vi kollade på Dawn of the dead, Shaun of the dead och 28 weeks later...Shaun of the dead (en parodi på Dawn of the dead) var bäst...Resten sög...xD
Vi hade iallafall jättekul.
I torsdags så fixade jag med grejer här hemma. Sen åt vi sushi!
I går så köpte jag tyg till min klänning, sen kom Danni och så gick vi ut i skogen med Zack i ca 2 timmar.
Idag ska jag...Rita mönstret till klänningen och...Ehm...Sola lite kanske, köra lite Yoga. Och packa till i övermorgon. Jag längtaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar! Där ska jag bara läsa, sola, bada, lyssna på musik etc.
Idag åker Milla till Italien, imorgon åker Danni till Grekland och jag åker ut med båten på måndag.
Nu ska jag antagligen skissa lite...Eftersom att en bloggare inspirerade moi.

Au bientôt <3

Who likes short-shorts?

Idag var jag med Milla tha killah. Jag överlevde O_o Sorry Milla! xD
Vi cyklade runt, cyklade sedan runt lite till, sen cyklade vi hem till moi och kollad epå Scary movie 4 sen gick vi i 30min med Zack, sen cyklade vi runt lite, sen drog jag hem. Sen åt jag. Sen kollade jag på tv. Lite mer tv...äntligen SATC<3 T_T
Sen gjorde jag 100st magtrimmerövningar...För jag hade tråkigt O_o

Innan dess kollade jag på en fransk äventyrsfilm...Den hette "Arsene Lúpin". Den var bra O_o
Sen städade jag (äntligen) ur garderoben. jag hittade jättemånga saker..Och jag är inte ens halvägs...Missppfatta inte Danni xD
Sen till Milla...Jag mötte sara på stationen när jag skulle möta Milla...xD

På torsdag ska jag till tygbutiken med mamma. Jag ska sy en klänning, egendesignad, vi får väl se hur det går.
Imorgon (tekninskt sett idag) kväll så ska jag och Hell ha zombiemaraton. Ingen annan zucker är inbjuden -.-

Jag ÄLSKAR "Je t'aime moi non plus"!

Ehm...

Bonne nuit  et Au revôir<3

 Så här såg jag ut igår xD

Je t'aime moi non plus...

Älskar den låten...Och andra franska låtar...även fast de handlar om, you know, S-E-X. xD
Den är jättebra <3
Idag var jag och mamma på Nordiska museet. Det var väldigt intressant, det mest intressanta var mode-utställningen. Ett citat från en idol, Augusta Lundin: Fransyskor har vackra underkjolar/kläder och skor och lyfter på klänningen och går graciöst när hon hon behöver. Då drar hon icke in smuts. Andra kvinnor har osmickrande underkjolar/kläder och fula skor, att det skäms när de lyfter på kjolarna. Det gör att de ställen där hon vistas och hon själv blir smutsiga./ Från 1800talet? Kommer icke ihåg ;) Ska googla lite senare.
Resturangens mat var slut när vi gick dit inne i museet så vi åt kanelbulle till lunch. Whooofuckinghooo -.- Fast den var god.
Imorgon ska jag vistas med milla tha killah. Vi ska gå en promenad :)

I beg your parten? I never promised you a rose garden.

Höhö.

Bonne nuit<3

Let me tell you 'bout the birds and the bees...

Min fascination för djur är någon jag gärna delar med mig av. Denna metafor/liknelse är om fåglar.
Jag är en struts. Snabb, bitsk och ibland egoistisk på mitt eget lilla sätt. Det enda är att jag inte är lång, men jag uppfattar mig själv som en struts mentalt.
Jag vill vara en svan. För det är den vackraste fågeln. Jag älskar "Den fula ankungen". Det är en sådan fantastisk saga! Jag vill vara en svan. Men jag är en struts. Så är det bara.

Djurens beteende är så likt vårat att det inte är sant. Det är som att vi diskriminerar dem. Vi delar upp oss i två grupper "Människorna" och "Djuren". Är det så jobbigt och svårt att inse att vi är av samma skrot och korn? Det tycker inte jag.

För att jag är en struts.

Au revôir <3


Mademoiselle Butterfly

Människor har många liknelser. Jag vill poängtera min.
Goda människor är som vackra, sköra fjärilar. Onda människor är som malar.
Jag känner några malar, men jag känner fler fjärilar. Fjärilar som alla har olika färger.

Har jag sagt att jag älskar fjärilar?

Au revoir <3


Back to buisness

Jupp, jag är hemma igen ifrån konfirmationslägret som jag varit på i en vecka. Det var tråkigt. Jag dog lite inombords. Fast jag är inte otacksam. Jag har nämligen lärt mig att hålla käften. Det tog ett tag.
Jag orkar inte blogga så fasligt mycket just nu, ska ut med hunden.

Au bientôt <3

RSS 2.0