Leva och ha ett liv..

..Är det stor skillnad på. Jag lever, men jag har inget liv. Förstår ni? Jag menar jag har nyss fyllt 14 (i fredags) och måste vänta ett år till tills jag får gör något med mitt liv (fester, moppe, jobb). Bläääää. Jag menar "YIPPIE jag har fyllt 14!" men känner ändå herreguuud. Förresten: OM någon får för sig att kalla mig fjortis en gång till, ska just denna person ta konsekvenserna!
Iallafall, det där herregudet har 3 betydelser: 1.Tiden går snabbt och jag har lust att vara 5 igen. 2.Jag måste vänta oändligt länge på att få göra något vettigt och helt enkelt ha kul. 3. Jag är 14 och: Fortfarande singel (jag vet, jag har 100 år kvar för det, men ändå!), har inte växt så jag är forfarande 156cm, rädd för att gå bakom hästar (jag har ridit i 7 år, jag menar kom igen nu) och det ända jag gör socialt är att hänga med kompisar, gå i skolan eller shoppar (eller när jag "sportar").
Summan med det gär inlägget: Jag måste skaffa ett liv!
Nu: Ska käka lite tårta som blev över från igår, min släkt (iallafall mina kusiner) är jättesega på att gratta mig. Hatar att vara onyttig, men om det gör något bättre så ska jag bara dricka grönt te och/eller vatten.

Au revoir <3

Bröstcancer

Varje söndag brukar jag titta på de filmer som går 20.00-22.00. Den här söndagen var den filmen jättebra, så bra att jag behövde göra ett inlägg om den! Den hette "Why I wore lipstick to my mastectomy". Fick mig att tänka på alla de som har bröstcancer (och annan sort cancer). Mina ögon tårades några gånger i filmen, den var så verklighetstrogen. Jag vet inte, men jag tror den var baserad på en sann berättelse. Det är svårt att beskriva, men nu har jag lust att stöda forskningen så gott det går! Huvudrollen har Sarah Chalke (som är med i serien Scrubs) och hon äger hela filmen. NI som ännu inte sett den, gör det, det är värt det. Imorrn kommer jag ha på mitt rosa band, bara så att ni vet. Vad gör just du för att stödja forskningen?

En länk kommer senare från veckorevyn vad just Du kan göra.

image62<3


Plugga, plugga, plugga

Fyra prov på två veckor! Snacka om jobbigt asså, två prov (engelska, matte) förra veckan och två prov (spanska, biologi) den här veckan, helt sanslöst! Jag har inte hunnit gör något annat än att plugga. Men som tur är det inga prov den här veckan, bara det att en bok ska vara utläst och på måndag ska jag redovisa till ett grupparbete i geografin. Måste träna på det. Sen så är det bra med innebandy. Där får jag ta ut min ilska och samtidigt jobba med konditionen, perfekt! Föressten, så ligger jag på nivå G i idrotten, fick jag reda på i tisdags under utvecklingssamtalet. Jag bara "URSÄKTA MOI?!". HUR kan jag möjligtvis få G i något som jag ÄGER på? Så jag frågade läraren vad jag skulle göra på idrotten i torsdags, då sa hon " Du får ta för dig lite mer, visa att du finns och kanske fråga om du får leda en uppvärmning". Gör någon annan det kanske? VA? Skulle inte tro det, va. Så då sa jag det till mamma. Hon blev skitsur.. Go morsan! ^^ Men rätt ska va rätt. De snackade om att skicka ett brev till henne, om det jag sa nu, jag bara okeeeeeeeej... Känns nervigt. Bara så ni vet.
Nog om det, om 6 dagar FYLLER JAG ÅR! 14 minsann! Så bläää på er som är 13. Skojja. MEn det finns ändå inget roligt att göra när man är 13-15. 15 måste man vara för att skaffa jobb, och gå på skumpartyn^^ Sen nästa vecka är det lov! 9 ½ dag att göra INGETING på. Fast jag ska ju kanske rida. Och shoppa i stan. Och annat skit. Men whateveeeeeeeeeeer. Igår åt jag och mamma SUSHI, till efterrät fick jag värsta brownien! med vispgrädde. Sen ville jag inte vara onyttig igen, så jag tog resten av torsdagens galia melon och ett äpple. Sen till slutety av idol tog päronen fram BRIE och snackers! Mums! och tänka sig, hela kvällen drack jag bara minertalvatten ^^. Och som tur var är det innebandy-match idag, och imorrn träning. Hehe. Jag har lärt mig några hiphop-danssteg och ska köra igång med yoga på lovet. Summan med det här inlägget: Jag har inget liv.

Sen så ere som vanligt, Danni leker emo, Eve trånar efter hot emo guy, Milla är så damn it positiv, Helle är...Ja Helle helt enkelt, Madde har jag inte setts så mycket efter inder veckan, sen hon fick TH-feber igen, jag är BESATT av allt orientaliskt (förutom de dåliga sakerna, de äter husdjur och man får inte ha stora hundar där, för att inte ens tala om fattigdomen och föroreningarna) och BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ på Barbie (som faktiskt färgat sitt totalförstörda hår från gult till vitt),

Har fått instruktioner av www.svartvitlila.blogg.se om hur man fixar sig laye-out, så det ska jag göra nu i photoshop, kanske fixar ett kollage senare.

So long, suckers, hasta la vista, baby, voulez voi coche aveq moi? o.s.v.

Au revoir! <3


Lite om kläder och sånt

En sån här vill jag ha!
image60 
Från Juicy Cotoure

Eller en billigare variant:
image61Från Efashion

Båda är i velour och det är en fråga om pris och kvalitét. Den från Juicy Cotoure kostar runt 1000 (jag trodde 15000, men hade fel) och den från Efashion kostar 500. Båda är snygga. De ser dessutom likadana ut ungefär. Och de ser såå mysiga ut! Jag ska köpa/få en sån, så enkelt är det. (Och snälla, kopiera inte min stil (till de jag känner), jag vet att jag ser snygg ut, och jag vill fortsätta var unik, hitta en egen istället!) =P
När det gäller kvalitén har jag ingen aning! Båda är ju i samma material, så det gäller ju -Märkes eller ej. Och om mamma som frågade om hur man beställde set-et nyss vill jag bara säga en sak...I've got her Hooked! xD

Sen är det som vanligt (jag var med Madde i lördags när hon piercade naveln, så hon skröt lite *host*), dänni tänker emo, helle e skum (as always ;)), milla e så jävla positiv, Eve e seriös och BLÄ på barbie!

Au revoir! <3

11 dagar kvar...


Bad day, suicide note

Jag har en allmänt dålig dag idag. Den har varit skitbra, ända tills min ~emo bästis~ Däännii, sa nyss till mig, att en viss wannabe Barbie, bestämt sig för att OCKSÅ bli emo! -.- OCH hon vägrar fatta att jag inte vill ha något med henne att göra! HOn har inget skitproblem och bara ******! NU räcker det MISS! Du är köööööööööööööööööööörd. RUINED! Wait and see, dear, this is NOT over..
Nu e jag weird igen. Men jag lovar av hela mitt allt, hon har inga känslor. Hon går runt som en ***** barbiedocka! Nää nu asså.

För övrigt målar jag naglarna vinrött, och jag fyller år om exakt 12dagar! =D
Har ingen livslust just nu, men det ändrar sig väl snart. Vill verkligen ha ett 2-delat sätt i rosa från www.efashion.se! Love it! <3

So long suckers!

Kärlek och orientaliskt

För det första: Jag orkar inte visa mina nya kläder. Är jättetrött. Men en sak kan jag tala om: Jag är fast för orientaliskt! Jag hade tänkt göra ett kollage med kläder därifrån, men jag hittar inte hemsidan. Menmen. Jag älskar grönt te, Yoga (från indien, ursprungligen), thai-chi och qui-gong (tror jag det stavas). Sushi i massor! För det andra: Jag tror att jag är kär! Det är en kille (ofc) som är såå. Jag vet itne, jag känner honom inte. Men jag ska lära känna honom. Love at first sight. Säger vi. Men kärleken är ett ämne jag mer än gärna tar upp. Jag älskar kärlek! Fast ibland för man lust att bli emo. I feel for you Däänni http://omgitsafamousperson.blogg.se/ . Hösten är kärlekens årstid, det är bevisat! Alla kändisar är med barn och har romanser. Och vi vanliga dödliga låter oss haka på i förälskelsens resa. Höstmys, finns det något bättre? (Förresten, jag älskar att resa. Ska till Centralamerika i vinter, men nu pratar vi om kärlek här! ;) ). Jag vill köra yoga nu. Hehe. Ska börja. Det är typ det enda jag tjatar om. Jag måste göra något. Läsa Cosmo ^^. Vill iallafall ha kjol imorrn. JAG FÅR DAMP NU! Tack Danni ^^. Och förresten, jag hatar wannabe's. Är det så svårt att vara sig själv? Det står ju massor om det i böcker, till er wannabe's: KÖP EN BOK! OCH: MIND YOU'RE OWN BUISNESS! Så svårt är det inte. Jag har hittat mig själv, efter att ha varit någon annan. Jag spenderade en hel jävla sommar med att läsa på internet och annat. DET VAR FANEMEJ INGE KUL, men jag gjorde det för omgivningen.
Nu ska vi bli positiva igen =P. Löööve is all around.

Veckans låt(ar):  Tainted love och den nya men Ne-Yo & Rihanna.

Au revoir! <3

Veckans "schema"..suck

Hittills har ju veckan gått jättebra! Förutom att jag är dödstrött, sitter varje dag men over-sized kofta och dricker grönt te, läser om Yoga och undrar när jag ska börja. Plugga hela veckan och nästa vecka! Här är "schemat". Sen ska jag visa det jag köpt också, orkade inte förra, eller förrförra veckan, men nu! =P

Måndag: Trött, men de går ändå! Pluggade dagen innan på geografi och är glad över att äntligen få min Cosmopilitan. (Nyprenumerant). På kvällen CSI, somnade vid soffan...

Tisdag: Sovmorgan, great, tänkte jag, ända tills jag försov mig med en halvtimme. Skyndade till skolan och när jag kom hem pluggade jag till provet som var idag. Från 3 till 9. Sex timmar. Sen Desperate Housewifes.

Onsdag: Skulle göra en perfekt make-up. Fick ta bort allt och fixa nytt snabbt. Läste sammanfattning innan jag åkte till skolan. Bråttom. Provet sista lektionen, det gick nog bra. Vi får se. Sedan när jag kom hem gjorde jag grönt te och myser i over-size koftan. Fryzing my ass off. Jaja. Fyller år om 16 dagar så jag gjorde en "önskelista" =P Hehe. Läser bloggar och om Yoga. Jag ska börja snart. Ikväll är det Grey's Anatomy.

Torsdag: Imorrn är det träslöjd xD. Efter skolan ridning. Sedan ska jag ringa till kyrkan om konfirmationen. På kvällen: CSI Miami.

Fredag: Matteprov. Blä. 2 veckor kvar till fördelsedagen. Vill ha en speciell present, därför jag längtar. Och självklart. TÅRTA! Hemmakväll med Cosmo och grönt te.

Lördag: Innebandymatch =) Sedan ska jag vara med när Madde piercar naveln! Hennes födelsedagspresent. Sen ska vi ha tjejkväll hos mig =P

Söndag: Innebandyträning. Gå en låååååång promenad och Yoga-träning.

Så ser veckan ut. Kul va?
Nästa inlägg om kläder, nu middag.


Britney Spears

Det var ett tag sen jag uppdaterade, men nu gör jag det igen! =)

Det handlar om Britney Spears. En gång var hon alla tjejjers idol, vad hände egentligen? Jag vill inte "hacka bäver" (som Danni säger) på någon, men nu är det ju tvärtom...Jag menar, kan hon inte göra NÅGONTING (rätt)? Kollade på hennes uppträdande på youtube för första gången. HUR STÅR HON UT MED SIG SJÄLV?! Jag orkar inte med henne, det var ett tag sen man inte hörde någon idiotiskt hon gjort. Fast man måste ju ha lite omsorg för henna, jag menar, hon förlorade ju barnen till ex-maken Kevin Federline i veckan. MEN SNÄLLA?! VEMS FEL?! Egentligen. Jo, hennes. Hon brydde sig inte tillräckligt mycket om det ändå bra hon hade kvar. Nu har hon inget. Och så hackar hon på sina anställda om hennes problem, men snälla, "gumman", det var ju hennes fel att det blev så! Jag har lust att säga åt henne att åka in på ett riktigt rehab, inte det dära skitrehaben som finns i Hollywood och allt. Nog om det nu, det tycks aldrig mer ändras.

Nu pratar vi om hennes sugiga video. För det första: Hur vågar / kan hon ens uppträda i underkläder? Liksom, inte för att vara elak mot någon, men det kan man göra när man är ung. Hon är inte ung längre, hon tillhör inte det kategorin i mitt tänke längre. Ändå är hon bara 25-28 nåt. Sedan är det själva framträdet, det SUGER! BLÄ! USCH! Har ni sett videon där man klart och tydligt ser när hon bryter klacken? Här ser ni det: http://www.youtube.com/watch?v=rlKtdWiQpfo&mode=related&search=
Varför? Gör hon så? Hon är inte någon idol längre för mig och jag retar mig på varje gång jag tänker på det. Det här inlägget påminner mig inte bara om Britney, lite om en annan person också. Nu ska vi inte gå in på det. Låt oss bara säga att jag tycker att hon kan flytta till Antarktis.

Här är orginal uppträdandet: http://www.youtube.com/watch?v=jK-T5Y1ZeVg

Nu har jag varit taskig och karma kommer väl slå tillbaka. Om det inte redan gjort det, det kan väl inte bli värre i år iallafall. Jag måste köpa presenter till kompisarna och torrshampo till mig. Förra helgen när jag var i stan med Madde så såg jag en jättesnygg regnkappa. Den måste jag köpa!

Au revoir! <3

RSS 2.0