Bohemic chic!

Jag är mycket för bohemic looken. Naturens färgen och allt. Så här är ett kollage med den stilen och allt kommer från Topshop.

image21

Visst är jag avundsjuk..

..Är det så fel? Är det fel att vara avundsjuk på dem som e långa? 170cm minst är det jag snackar om nu. Jag är ju bara futtiga 155.5cm- aldeles för kort om ni frågar mej. Kollade in andra bloggar (som vanligt) och såg att många som har "stora, kända" bloggar är 170-180! Okej, det är bara Orättvist! Alla andra är långa medans jag och mina bästisar Madde och Emma är korta..Jättekorta...FÖR korta. ='(
Menmen, vad ska man göra? Någon som har något "tips"? Snälla hjälp mej! (På lagligt vis då asså, vill inte vara tvungen att radera en kommentar).

Klimatförändringen

Är det bara jag eller är ni också sugna på en kollektion som innehåller klimatförändringen? Något som får alla att se upp. Göra något åt det. Liksom inte bara fransmännen som demonstrerar nakna cyklandes. För att om ni frågar mej så är det vårat allra största problem. Det är ju vårat fel också, som allt annat. Det finns så många frågor utan svar. Kommer vi få frihet? Kommer jorden gå under? Kan vi stoppa djurförsöken? Vi får fortsätta kämpa, det är vi som skapar svaren.

Men jag ska fortsätta leta efter Klimat-kollektioner.


"Modeblogg"

Jag känner mig inspirerad av www.svartvitlila.blogg.se att börja "modeblogga"! Så hädanefter blir det fler inlägg om mode! Så nu vet ni och har fått en varning =P Sen hade jag försöka sy lite också, efter att läst johannas blogg på www.joh.webblogg.se ! Mer om henne står även på www.fatale.se . Jag tänkte börja med att sy om gamla kläder, vem vet, det kanske blir riktigt bra! Så får jag avancera mig lite eftersom. Inte för att skryta, men i mellanstadiet (tror jag, om inte lågstadiet) så sydde jag min egen skolavslutningsklänning, den blev superb! =D Jag menar det, jag har kvar den och blir inspirerad av mej själv! =P Sen sydde jag om ett svart linne för några veckor sen bara från S till XS. Så ni får kolla hit lite då och då o se om det blir något! =D Vi höres, och glöm inte att kolla in modeinläggen =) <3

Jag har en liten lång lista... :D

Här är en lista som jag fick av en kompis blogg:

DEN SENASTE VECKAN HAR JAG...
Kramat min mormor: Nej hon e död sen några år =/
Slagit någon: Skulle inte förvåna mej om jag hade det :P
Städat rummet: Ja fast det blir dammigt snabbt :P
Bakat en sockerkaka: Nej
Ätit pizza: JA! =D
Skrikit åt någon: yes as usual ;)
Varit uppe längre än 02:30: Jadå! Fast kmr inte ihåg när
Åkt flygplan: Nej
Åkt tåg: Jupp
Pratat i telefon mer än 40 minuter: Ja för min kompis in vet hur man håller truten!
Slösat mer än 30 kr på godis: Jupp xD
Spelat dataspel: Hmm.. Ja
Köpt kläder/skor: Nej =(

DE SENASTE 50 TIMMARNA HAR JAG...
Gått på toaletten mer än 10 gånger: Jag vet inte :S
Hoppat ut i snön och skrikit: De e SOMMAR!!! =D=D
Gett någon komplimanger: Jaupp för jag är så himla snäll o go =D
Använt handkräm: Japp
Borstat tänderna: ja självklart!
Sparat pengar i spargris: Nepp i plånboken :P
Sagt hej på hebreiska till någon: Kan inte de =/
Pussat någon: Räknas det att bli pussad av sin hund? =P
Sagt jag hatar dig till någon: Nej det tror jag inte. Inbte rakt i ansiktet iaf..
Sagt jag älskar dig till någon: Ja till mina bästisar.

DEN SENASTE TIMMEN HAR JAG...
Ätit:Frukost: Nej det var för 3 timmar sen :P
Kollat klockan: Jupp gjorde de nyss xD
Sjungit "jag skakar av all denna meningslösheten": Va? va e de?
Svarat i telefon: Nej ingen har ringt! vet ni vad jag kallar det? SEMESTER! =D
Hostat: Nix
Spytt: Nej usch!
Kollat på TV: Gör det nu =D
Lyssnat på radio: Nej de var på morgonen :P
Skickat ett sms: Nepp
Installerat en skrivare: Nejj :S
Läst mer än tio rader på engelska: Nej
Skrivit blogg: Ja, jag gör det nu!
Gråtit: Nej

JUST NU...
Sjunger jag: "Buttons" av Pussycat dolls
Gungar jag på stolen: Hehe jaa :P
Lyssnar jag på musik: Ja :P
Kliar jag mig någonstans: Ja på knät xD
Äter jag: Nej fast ja ska göra det snart ; L-U-N-C-H
Hoppar jag: Nej ja gungar ju på  stolen xD

VÄLJ BLAND...
Svart eller vitt
Katt eller hund
Natt eller dag
Solsken eller månsken
Sommar eller vinter
Julafton eller födelsedag
Coca-Cola
eller Fanta
Lipstick eller Lipgloss
Film eller bok
Färg
eller svartvitt
TV eller radio
Rock
eller Rap
Sko
eller Sandal
Motorcykel
 eller moped
Buss eller tåg
Bowling eller kubb
Basket eller Fotboll
Berg-och-dalbana eller Vattenbana
Kläder
 eller Smycken
Guld eller Silver
Prada eller Gucci
Titta på TV eller stirra in i väggen
Bohemic chic eller strandbrud

Nu vet ni lite om mej  =D=D

Dåliga nyheter ='(

För ett tag sedan kom min mamma upp o sa gråtande: Gumman gå ner till pappa så får du prata med farmor i telefonen.
Så jag gick ner till nedervåningen och väntade på att pappa skulle prata klart med farmor och ge mig luren. Det bådade ju inte gott. Men så fick jag höra hennes röst. Så jag började inte gråta. Vi pratade om midsommar och andra onödiga saker. Sen pratade vi om att vi skulle komma i sommar och hälsa på. Då blev jag jätteglad. Sen när vi pratat färdigt så gick jag inte i köket. Där satt mamma o grät och pappa fällde några tårar. Samma sak som för några år sen då mormor dog. Jag bara tänkte: Jag får inte gråta, inget har ännu hänt.
Så förklarade pappa för mej att farmor hade små tumörer i levern. Och att man inte kan få en ny från en donator. Sen är hon 75 år. Så då visste jag. Jag trodde att hon skulle klara sig. Så sa jag: Men ingenting har ju hänt. Inte sen hon kom hem från sjukhuset.
Då sa pappa att det finns bara en jätteliten chans. Alltså nästan omöjlig.
Så då gick jag upp på mitt rum igen. Jag tänkte att nu kommer jag börja gråta. Men det gjorde jag inte. Jag vet inte varför, det är ju sorgligt och allt. Men jag kände mej bara trött. Jag vet inte varför. Jag hatar att någon ser mej gråta. Jag skulle bara vilja gå någonstans och lyssna på musik. Men samtidigt vill jag krama någon som säger att det kommer att bli bra. Men där är haken, det kommer aldrig bli bra igen. Jag klarar inte att tänka på det. Jag vill bara. Jag vet inte. Fortsätta på något sätt.

Mig, mejsjälv och jag

Okej, jag har kommit på att jag HAR en egen stil =D Asså jag klär mej ju inte i hippiekläder, men jag har egna färger och använder kläder som passar mej och allt sånt =D Så jag är mej själv! det här låter säkert helkonstigt, men jag e så glad för det! jag är inte fake o jag kan prata om det som intresserar mej, jag skäms inte för mina kompisar eller någon annan =D och jag är inte en fjortis ;)
Här är en dikt som jag hittat, eller dikt o dikt, de e något iallafall ;P

Jag är inte kaxig - jag försvarar mig
Jag älskar alla - men en del lite mindre
Jag är kär - men bara i en
Jag snackar aldrig skit - jag säger bara det som är sant
Jag är inte egoistisk - bara ogenerös
Jag är inte elak - bara ärlig
Jag spelar inte svår - det är bara du som är oviktig
Jag är inte blåst - jag vet vad jag säger och gör
Jag har min attityd och mitt sätt. Acceptera eller dra?


image17 Mig...

image18 Mejsjälv...

image19 ...och jag =D

Skolavslutning! =D

Snart är det skolavslutning!! YES!! Äntligen! Jag har ju väntat hela året på sommaren! På skolavslutningen tänkte jag ha en jättesöt klänning som är svart med vita prickar, så e de spets vid urringningen.Jag älskar verkligen den! Den är så...mig helt enkelt. Den kostade 400kr men det var värt det. jag köpte den i sommras men den funkar ju nu med! Sen har jag bara haft den typ 5 gånger, eftersom jag köpte den sent på sommaren. till den ska jag ha blåa kontaktlinser, mitt hår uppsatt, men man kan ändå säga att det är utsläppt och vita skor tror jag =D Jag ska visa hur de ser ut sen på torsdag då avslutningen är! På bilderna nedan ser ni klänningen <3

image14 image15

Idag =D

Idag var jag och handlade =D Hittade en jättefin klänning med thights till och sen några gröna pumps =) De var svårt att ta bra bilder med webbcamen men de gick =P Sen hittade jag (som ni ser på bild 2) en väska från Paris Hilton's parfymkollektion eftersom jag köpte parfymen =D Jag tyckte att allt var ett bra köp så nu är jag glad =P

image11 image12 image13    Bild 1: Klänning 199kr och thights 129kr, BikBok
Bild 2: Väska Paris Hilton tillsammans med parfym som kostade 395kr på Åhléns
Bild 3: Pumps 180, Dinsko

Visst blev det bra? ;)

Poesi, sång och modeller..

Nu har jag åter igen tagit upp ämnet karriär och drämmar!

Poesi: Mina kompisar har jämt vcarit bra på att skriva dikter och berättelser, men själv så har jag inte varit något vidare med det. Fast de dikter jag skrivit har ju varit bra eller kanske tillochmed jättebra, och de berättelser/noveller jag skrivit har inte vart så dåliga heller precis, men det jag menar är att jag inte har lust. Även fast en dröm jag har är att bli författare/poet så har jag inte lust att skriva dikter och sånt. Inte om jag inte blir bedd om att göra det. Men detta leder oss till nästa dröm.

Sång: Jag skulle såå gärna vilja bli artist och sjunga och att alla tycker att jag är bra på det också! Helst skulle jag vilja sjunga som Christina Aguilera, Avril Lavigne, Gwen Stefani eller Shakira, för de  har så himla vackra röster! Fast då är ju inte problemet att jag inte har lust, för det har jag så det räcker, jag sjunger i duschen, i skolan och hemma hela tiden. Problemet är att min röst är hemsk! Jag tycker inte det, men alla hör den ju inte som jag. Så när jag sjunger så säger alla åt mig att hålla käften. Så jag försöker att inte sjunga så mycket i skolan, fast jag sjunger hemma, för jag har inga syskon, och mina föräldra hör inget för jag  är på mitt rum, det är bara min hund som sjunger med mig. Även fast att det är kul att höra Zack sjunga med mig så tar jag inte deet som en komplimang. För jag sjunger inte lika dåligt som han! =P Ännu en dröm som gått i kras, fast att jag fortfarande drömmer om framgångar inom ämnet.

Modellyrket: Sen så vill jag ta upp ämnet modeller igen. För jag vill jättegärna bli det. Men då ör ju saken att jag är kort. Visst, det finns några korta modeller. Av en miljon typ! Ni kanske tycker att om jag vill bli det så gärna så kan jag försöka iallafall. Men jag har ingen chans helt enkelt.Och sen kan man ju också tycka att en 14 åring inte ännu vet om hon blir längre. Men jag vet att jag inte kommer bli över 170cm. Jag kommer bli 168cm. Det suger. Men jag får drömma om något annat...

Christina Aguilera feber

Idag är jag fortfarande sjuk, men jag mår betydligt bättre! Och det är jag jätteglad för =D
Sitter här och lyssnar på Christina Aguilera låtar, och jag har kommit fram till en sak, hon har en fantastisk röst! Om jag fick välja någon kändis utseende och röst skulle jag lätt välja henne, hon är nog min nya idol! Sen passar hon i alla hårfärger och i alla kläder. Gud, vad bra hon sjunger! =D

image10

Sjuk =(

Den här dagen började inte särskilt bra. När jag vaknade harde jag ont i huvudet och halsen och bara mådde pyton =(
Jag saknar inspiration helt och ska bara fortsätta tycka synd om mej =P

Solaaaaa ;)

Idag har jag bara tagit det lugnt och solat och sånt :)
Fast det förstås, igår var jag och shoppade med Madde, hon köpte vita pumps, en svart klänning och en näspiercing och jag köpte likadan pumps fast gammalgröna, vita knästrumpor till och en skitsnygg bikini. Och den var skitsnygg då asså, fast underdelen fanns bara i stora storlekar, så jag mixade och köpte en underdel som passade ändå.
Så jag har alltså solat i min nya bikini =D Och mina nya shorts...och solglasögon... men jaja =P
Annars har jag bara chillat och sånt.

COLA!!!!=D

Jag bara ÄLSKAR COLA!! Kärleken till den drycken går inte att beskriva:P
Men, det är som dyra saker, man ska inte ta för mycket, man ska låta det stå i ett fint glas med is, så att man riktigt suktas, och sen dricka det jättesakta i omgångar ;P
I'm a colamaniac and i don't care     x]

image9 I <3 Coke

RSS 2.0