Så nu är man 15 höstar antar jag...

Jag känner som vanligt ingen skillnad. I lördags kom Niji-kun (Danni), Helle och Maria hit och vi åt och kollade på film. Vi kollade på Sweeney Todd, sen blev klockan 22 och Maria var tvungen att åka hem. Vi andra kollade sedan på Sex and the city-filmen. Jag somnade, men jag hade redan sett den förut så det gjorde inget. Jag skyller på att jag är jätteförskyld och att jag var trött den dagen. På söndagen så åkte Helle hem tidigt och Niji och jag kollade Idol bl.a.
Vid 19 kom mon morbror och moster och mina två kusinbarn.
Igår klippte jag mig! Det blev såååå bra. Verkligen skitsnyggt. Jag vet itne om någon ser något skillnad men det är en annan frisyr.^^
Idag så var jag i stan med Maria, Dennis, Helle och Robin. Niji ville inte följa med...Det gör inget jag älskar henne ändå :)
Jag köpte en lilafodrad, svart blazer, en lila mössa med svarta stjärnor, tights med färgklickar, ett lila nagellack och ett svart. Jag har kommit fram att jag tycker om färgen lila, speciellt med svart och stjärnor, och att jag saknade Niji-kun.
Idag kom min svarta Harley-Hoodie! Den är skitsnygg! Det står Harley-Davidson Club Sweden på baksidan och den har flammor på ärmarna.^^ Den är jättemysigt.
För tillfället tittar jag på Ugly Betty och leker med mitt hår.
Jag hatar att vara förskyld och hosta hela tiden.
Imorrn ska jag möta Emma i stan. Vi ska väl shoppa och äta och så.

Soy un retardo.

Au revõir<3


Without notice...

Om 6 dagar fyller jag år. Det känns inte alls konstigt. På söndag. Jag är inte så exalterad som jag kanske borde vara? Eller varför skulle jag? Egentligen.

Jag längtar mer tills på måndag om jag ska vara helt ärlig. Jag berättar vad jag ska göra då. Hehe. Inte för att det är hemligt, utanför att jag är allmänt uttråkad. Jag vet itne vad jag pratar om. Jag är trött.

I feel so empty...

Jag skulle inte var någonting utan musik känns det som. Och mina vänner. Jag älskar er. Jag visar det kanske lite konstigt ibland? Jag vet inte.

Det är mycket jag inte vet. Men jag vet ändå ganska mycket. Jag känner mig förvirrande. Jag känner mig frustrerad.

Ano...

Jag har ingenting att berätta om.

Jag är iallafall bra på svenska. Det är det ämnet som jag är bäst på. Jag älskar att skriva.

Förvirrande?

Då skulle ni pröva att läsa mina tankar...

Au revôir<3


Ey, det var ett tag sedan!

Jag ber om ursäkt över att jag itne uppdaterat på vad det känns som en månad. Nåja, kanske inte en månad...men typ...2veckor? Eller något xD

Jag har haft sjukt mycket prov och inte orkat helt enkelt. Inte orkat blogga om mitt trista liv. Varför skulle ni vilja läsa om jag drack grönt te imorse? Jag skulle kunna skriva en ny fanfiction, men jag orkar inte. Jag skriver tillräckligt mycket i skolan känns det som för tillfället. Jag måste hitta inspirationen och motivationen igen.

Det är som jag sa fullt kör med skolan, japanskan <3 och massor av andra sysselsättningar. Jag pallar helt enkelt inte. Och jag orkar inte heller klaga och gnälla så mycket här i bloggen. Det känns ganska värdelöst liksom.

Så bloggen får vänta. Jag skriver när jag har lust, som det alltid har varit.

Au revôir<3


RSS 2.0