Helgen var Très bien

I helgen har jag haft jättemysigt. Bara så att omvärlden vet det. I fredags så var jag som i torsdags på konfirmationsövning. Sedan när jag kom hem Gackt:ade jag mig samtidigt som jag kollade på Casanova. Dannis dator har virus btw. I lördags kom Danni hit. Vi hade jättekul (jag tror hon hade det, jag hade skitkul iallafall!), vi passade Zack dessutom eftersom att mamma och pappa var på kräftskiva. Jag och Danni Gackt:ade oss och kollade på Moon Child. Jag älskar den filmen. Jag längtar tills Bunraku har premiär!  Igår så konfirmerade jag mig. Jag gick upp halv åtta tror jag för att hinna göra iordning mig. Alltså jag hade mammas konfirmationsklänning som hon sytt och som hon hade när hon konfirmerade sig. Den är jättefin! Sedan hade jag de högklackade som på skolavslutningen. Jag hade även ett silverkors som man fick från kyrkan och håret var utsläppt. Hehe.
Väl i kyrkan var det kokhett med kåporna på. Jag läste några böner, jag trodde jag skulle svimma. Men den gick tydligen jättebra eftersom att alla sa det efteråt.
Efter ceremonin så åkte vi och min släkt hem till mig, Danni hängde med. Hemma så åt vi. Och kollade på OS-avslutningen. Såg ni Jackie Chan btw?
Den var iallfall jättefin. Sedan hängde jag med Danni hem.
Jag fick en digitalkamera (Nikon Coolpix S600), en kaligrafi-penna (en sådan där gammal ni vet. Mamma köpte den på Nordiska museet när vi var där tydligen!). Sedan fick jag smycken (ett halsband med ett E på, ett med malteser kors och ett armband som matchade malteserkorset), pengar och presentkort. Jag fick massor av blommor också, och från skåne fick jag en svart smidesljusstake. Av Danni fick jag Moon Child, hehehe (A).
Jag har tagit jättemånga ego-pics nú btw. xD
Helgen har varit fantastisk med andra ord.

Idag så har det varit lektioner, men inte så mycket.
När jag kom hem gjorde jag halva matteläxan.
Just nu lyssnar jag på Gackt. Ovanligt va?

Les mizérables.

Toi non plus!

Au revôir <3

Jag sitter här och pratar med Gackt...

...D.v..s. min dator. Hur kan man ha såhär tråkigt? Hur är det möjligt? Jag kollar på Vänner. Jag dör av värmeslag snart. Jag fyller mitt rum med kyla. Jag försöker prata med Danni. Men det lilla emot är och "är social" med sin familj. Ibland youtubear jag. Sen klottrar jag på ett papper som jag målar naglarna på (så att nagellacket inte kommer på databordet), jag klottrar Gackt och Je t'aime. "Du har inget liv" NO SHIT liksom. Nu tog vänner slut. Outsiders börjar. Fast vem bryr sig?
ALLT ÄR ROSA. ALLT. Mina väggar, mitt påslakan, mina örngott, mina gardiner, mina blomkrukor,  mina fotoramar, mina ljuslyktor, mina blommor, min kalender, mina pennor, min telefon, mina mattor, mina böcker, mina parfymer. Listan är lång. Väldigt lång. Dock så är allt inte bara rosa, det kan vara mönster, eller bara delvis rosa. Vilket som så ser jag rosa. Dessutom så klär jag mig i rosa. Jag ser ROSA. Det är så väldigt väldigt GAY. Fast jag är inte gay. Jag har inget emot homosexuella heller. Ville bara säga att jag tydligen tycker om färgen rosa och att jag inte har något liv.
Det här är inget flum. Man flummar när man har roligt. Jag har äckligt tråkigt.

Förresten så har jag och Danni varit i stan idag. Klepto hängde med en bit, sen dissade han oss för sin mamma. vi två gick iallfall från Centralen till Söder. Vi bara gick. Vi har inget liv.

Jag skulle kunna skriva. O.o
Men jag orkar inte. Jag orkar inte bry mig, om något. För tillfället. För man ska ju bry sig. Men just nu så vill jag bara vara.

Appropå abslout ingenting, hur i helvete kan Gackt vara singel? O.o
Men försök inget nu. Han är min. >:3

 MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN!!!!!!!<3<3<3<3<3<3

Au revôir<3

La cité!

Igår var jag i stan med Das Dänn. Jag införskaffade en kalender, 2 stycken BH:ar, 6par trosor, en bolero, en långarmad tröja att rida i, ett linne och en plånbok. Jag har haft min gamla plånbok i nästan 7år. Det var på tiden att köpa en ny.
Äntligen hittade jag och Danni Urban Outfitters, men jag upptäckte väldigt snart att ingenting kostade under 500. En T-shirt kostade 350 goddamnit! Men vad ska man göra? Jag kände mig väldigt hemma i affären och Danni köpte en grej. *Hemlis* xD
Sedan så gick vi ut ur affären på Norrmalm. Om man fick hjärtklappning på Norrmalm, vill jag inte ens sätta en fot på Östermalm. xD
Jag hittade en jättevacker blomma i kristall i Swarkowski-butiken. Den kostade 750 spänn, men om jag var rik så skulle jag lätt köpa den och andra och samla på dem! So pretty. T_T
Sedan såg vi en vit Hummer-limousin. MÅSTE HA!
Vi begav oss till Ung 08. Det var inte så kul. Så vi drog till Gallerian och handlade.
Detta köpte jag:
   Persiko-färgad stickad bolero, Cubus.
 Linne i färgskala, Cubus.
Långarmad blå tröja att rida i, Cubus.
 Höstig, rosa kalender, Åhléns.
 Svart plånbok i lack med en stor rosett på, H&M Divided.
 Min väderbitna gamla plånbok. Det var väl på tiden? :P
 BH:ar, ena i mintgön utan sömmar med lite broderier, andra i ljusrosa med romantiska detaljer, Kappahl.
 Hello Kitty och Snoopy trosor, H&M Trend.

Det var allt. Take good care of my Babyyyyyyy~ xD

Au revôir<3

Dagens

Idag har jag bara levat. Jag har inte gjort särsklit mycket. Kollade på Rush hour 2 för ett tag sen. jag älskar sådana komedier, är det något som är fel med mig? xD
Imorrn ska jag till stan och införskaffa nödvändigheter, på söndag ska jag vara med en lite förskyld Helle. Jag laddar upp bilder imorrn, promise!

Au revôir<3

Parlez-vous francais?

Jag  sitter och tittar förtjust på mina vackra toppar. Mitt hår alltså. Jag kommer nog tjata hål i skallen på alla den här veckan/månaden.
Jag ska införskaffa saker till när skolan börjar. Filofax (jag kallar "kalender" för filofax. Jag tror att det är ett kalendermärke, men en filofax är mycket mer än en kalender. Den har scheman, provstatus etc.), pennor(?) m.m. Jag har redan ett anteckningsblock. Det där som jag berättat om, med en pandamamma och hennes unge på. Hur gulligt som helst. Sen SKA jag till Urban outfitters. JAG MÅSTE. Jag hittar det aldrig. Men denna gång ska jag skriva ut en karta från www.hitta.se , så det så!

Jag vet inte om ni har märkt det, men jag annonserar för www.cocoo.se . Visserligen älskar Peace armbanden, men nu har jag fått en förkärlek för de här halsbanden med Eiffeltorn-motiv! Sedan är rosett-ringen speciell också.

Jag älskar att titta och bära accessoarer som inte bara speglar min personlighet, utan även får hjärtat att hoppa till av glädje.

Au revôir! <3


Lycka

Är att åka och klippa sig...Och att det blir precis som man vill! Jag har ett lyckorus. Hehe. Måste bara säga att jag (och Zack) var med Maria och Dennis idag (hos Dennis) och bakade. Det gick skitbra. Jag litar inte 100% på Zack när det gäller sådana här situationer, men både Maria och Dennis klarade det galant! Zack älskade dem. Hehe. Vi bakade kladdkaka förresten. Den blev...Annorlunda. Sedan så gick vi ut med le Zack.
Sen när jag kom hem skulle jag äta för att sedan dra och klippa mig. Min frisörska heter Mariella. Hon är verkligen jätteduktig! Det blev så bra! Jag är jättenöjd, fast hon bara toppade så känns det som en helt annan frisyr. Amazing!
And I feel Pretty, Oh so Pretty.
JAG ÄR SÅ FRICKIN' GLAD!
Hehe. Lyckorus som sagt.
Ikväll är det SATC<3. Och Project Runway. Hehe.
Till mina vänner- Njut medans mitt lyckorus varar.

Au revôir <3
 
Le coiffure!

Unsocial bastards -.-

Jag har haft 6 besökare idag...Yay.
Och ingen jävel är inloggad på msn. Alltså.
Jag håller på och skriver en novell om min framtid. Alla säger att den är bra. Men det är de väl tvugna till? Am i right?
Idag har jag varit duktig hehe. Jag har inget liv.
Imorrn ska jag till stan. Äntligen! Jag ruttnar. För att jag är uttråkad. Saken är inte den att det inte finns något att göra, utan jag är bara uttråkad. På allt.

GACKT<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

I need France. Truly, madly, deeply.

Au revôir.


Dalai Lama

Vilken fantastisk man, egentligen! Har ni tänkt på hur vidsynt han är? Inte nog med att han bryr sig om tibetanerana, han bryr sig om kineserna också! Jag kollade på en dokumentär på 1:an som hette "Jag är Dalai Lama". Det var riktigt intressant. Det var även en dokumentär på Viasat History som handlade om Hiroshima. Man lär sig väldigt mycket om dessa program. Man borde utforska de oftare.

Nu har jag precis sett färdigt på Sex and the City. Seriöst, SATC, Carla Bruni och Frankrike m.m. är min terapi. Jag BEHÖVER den.

Får jag bara påpeka (nu när jag är mitt cyniska jag) att jag hatar lyckliga par. Eller jag hatar de inte. Jag bara. Stör mig på dem. Eller så är jag avundsjuk. Doesn't matter.

Idag var..Annorlunda. Vi kollade på Eurotrip. Hehe. Hehehe.

Robin is a bitch. Helle is a vampire. Danni is a japanese faggot. Milla is a Prozac. Maria is in Spain. Dennis is probably doing her in Spain. Emma, I'm not mad at you. I am french. Eve is somewhere.

Look who's laughing now. ô_ô

Au revôir et Bonne nuit <3

Hellemeister, Regn, SATC & ohyfsade ord

Idag regnade det hela dagen. Helle kom hit, hon lackade bäver på "KSMESL" som vi kallar henne. Nu iallfall. xD
Vi pratade och satt vid nätet. Sen drog hon 5 timmar senare.
Efter ett tag gick jag till mamma och kollade på "Allsång på skansen", sedan på "morden i midsommer", efter det gick vi ut med ZACK! KABLAM! xD
Nu har äntligen SATC (<3) börjat, jag ville ha B&J's men jag har borstat tänderna. Så...Jag vill inte att det ska smaka skit. Hehe. Nyss snackade jag med Robin, konversationen, asså, I was on fire! Hehehe. Men ursäkta mig, correct me if I'm wrong, men man kallar inte en för tillfället(!) labil person för något ohyfsat, även om det är på skämt. NEJ! Iallfall. I'm tha pimp.
Men jag är inte arg, ens sur. Jag vill bara berätta att man inte gör det. Och innebörden av vad som KAN hända om man kallar någon det. Alla borde få lära sig det, det har jag, Hehehehe (A)

Back to SATC.

Au revôir et Bonne nuit <3

You started something, can't you see?

No matter what you do. Älskar den låten. Hehehe. Jag och Hell lyssnade sönder den (nästan!) i helgen. xD
I fredags åkte vi ju till veterinären, sen drog jag och mamma till Ica Maxi. jag köpte en ny tandborste. Och tandkräm. Woho. Sen ringde jag Hell. Milla var med henne och de cyklade hit. Sen sov de här. Vi skulle till stan på Lördagen. Pride och Shopping. Vi kom på en knäpp idé att Robin skulle hänga med. Hehe. Tanken var att vi skulle shoppa nya underkläder men med en liten kåt 14åring så är det inte så kul- Speciellt inte om han tafsar på Hell hela tiden. xD
Vi gick runt i stan, jag köpte en sovögonmask från Buttericks. den är rosa med lite glitter och i lila bokstäver står det "The bitch is sleeping". Den är så jag. xD
Vi skulle möta Danni och Dennis i Gallerian för att kika lite på Prideparaden. Det var sjukt många människor i stan. Jag sprang till Danni (det var ju typ 3veckor sen sist vi sågs!). Hon blev yr. Hehe. Dennis stod där och gud vet vad. Sen kollade vi på H&M Divided. Sen lekte vi lite i stora hallen i gallerian. Utanför French Connection. Sen kollade vi på pride i typ 5-10minuter. xD
Vi drog sedan runt lite. Det var kul.
På väg hem på tåget träffade vi Rabia (på ett "tafsigt" sätt xD) och vi satt alla sju på 4stolar. xD
Det var faktiskt roligt. Det var ju så länge sedan vi sågs allihopa sist.
Efter att vi sagt hejdå till Danni och Rabia i handen och Dennis och Robin i V-h, fortsatte vi hem till moi. Vi satte på datorn och jag somnade i en timme xD Sedan såg vi på "Snakes on a plane", en film alla måste se. Den är jättebra. Jättekul för alla ormfobiker. Hehe.
Milla drog innan ormarna kom, men jag och Hell hade kul. xD
Sen gjorde vi lite alltmöjligt. Sen somnade vi. Jag med min "The bitch is sleeping".
Dagen efter skulle Hell bowla med Robin. Jag trodde dock inte att jag skulle med. Men det skulle jag tydligen. Så jag som hade joggingkläder på mig fick byta om och göra mig fräsch på 5 minuter. Sen drog vi till Robin. Det var faktiskt kul att bowla. Eller. Jag kom 3:a och de andra två satt i varandras knän och.. "lekte". Vi bowlade i stan. Så när vi var färdiga så var Robin hungrig. Killar asså. Vi drog till en donken och han köpte typ 3 (eller var det 4st?) kycklingburgare. Han klarade att äta upp en på 2 tuggor. o_O
Det var kokhett på donken. Så jag dog av värmen nästan. Jag tänkte liksom torka svetten av pannan på toaletten. Men DÅ så har de jävlarna inget papper. Som tur var hittade jag lite i min handväska. Thank god. Och tack pappa, för att jag ärvde dina svettkörtlar. o_o
Sen började det regan och vi drog oss mot stationen. Höhö. På väg till tåget kände jag mig lite utanför. -.-
You know why :3
På tåget också för den delen.
Sen drog vi hem, Hell hämtade sina grejer och sen drog hon.
Då kände jag mig ganska slut. Jag ville ha lite "alone time". Men då skulle vi ha gäster. Haha Erika, Haha.
En familj på En pappa, En mamma, Två småbarn och En liten bullterriervalp. Valpen var jättesöt. :3
Det gick ganksa så bra, vi pusslade och sen ritade vi. Jag ritade en rosa blomma. O_o
Sen så skulle en unge springa och krama ZACK. Liksom. Zack är som Hell. Biter den som springer emot honom när han sover. Så han "råkade" bita. Hehe. Eller, han nafsade mer eller mindre liksom. Gråt, fy Zack. no more guests. >:D
Sen gick jag och lade mig. Vid elva. o_O
Så idag har jag...Varit ute med Zack, tittat på Grease 2, fixat med pappas 300nummer som skulle in i telefonen. Jag får pengar för det. -.-
Sedan tog jag en Ipren. För mitt huvud gjorde ont. T_T
Iallfall, när mamma kom hem från jobbet sa hon att den där mamma och barnet som blev nafsat på ville komma imorgon för att inte ungen ska bli rädd för hundar. Tanken är bra i teorin, men den funkar inte i verkligheten. Liksom, utmana inte ödet. Right? Men, men. Inte mitt fel om saken upprepas. Då är det provocerat. Som förra gången. Även fast ungen är söt och mamman är cool. Not my fault.
Nu sitter jag är och lyssnar på musik. Och läser Cosmo. Och kör lite yoga till och från.
Jag duschade förut btw. xD
Min mobil är rosa, pappa fick den förra röda. Den jag har nuu, den rosa, är likadan fast rosa. xD
Snart är det SATC <3 Min terapi. Plus B&J Caramel Chew Chew. jag förtjänar den, jag har varit strikt nyttig idag. Och jobbat. Så HAHA.
You know Im hot.

Au revôir et Bonne Nuit <3

Och hälsningar till alla min vänner och kompisar. Man lär av sina misstag xD


RSS 2.0