Kiss me

Sitter här och lyssnar på "Kiss me" med six pence non the richer. För ett år sen var det min favoritlåt, jag lover. Glömde sedan bort den, men kom på mig själv att sjunga den idag. Så nu sitter jag här och väntar på att nåt ska hända... Tänkte lägga in lite bilder på filmkyssarna alla vill uppleva!

 Casanova            She's the man         Titanic

 The notebook

Och allas favotit ;)

 Lady och Lufsen

Och jag som bara sitter här och väntar på ett mirakel ;P

Au revoir! <3


Origentering, matte och hälsokost

Idag har jag hunnit med mycket. Jag har haft origentering på idrotten, som friluftsdag, gjort halva matteläxan och planerat hur jag ska bli kvitt finnarna med hälsokost och motion. Desutom har jag gjort en Vill ha/inköpslista. Jag vill kolla på lite second hands för att få det jag vill ha billigt. Här kommer kollaget.

image54 hm, kyssjohanna, dinsko

Au revoir!

Skit.

Är just nu på så jävla taskit humör. Jag ska gå och lägga mig. Asså jag skulle se en film som gick på 5:an kl.20.00. Jag råkar somna  tio i och vaknar 21.15. Har missat mer än halva filmen och frågar skrikande varför ingen väkte mig. Det idiotíska svaret är: Men det gick inte att väcka dig.
Då frågar man sig själv: Vad gjorde dem då? Viskade "Erika det börjar nu".
Man blir baram så jävla lack asså. Missade även att göra manikyr och nu har jag ingen som helst lust att göra det.
Den här kvällen är förstörd likaså veckans slut, som ska vara bra.

Nu har jag fått veta att mamma ska ha övning med jobbet samma helg som jag fyller år också. Desutom har jag inga syskon och mina far och morföräldrar är döda. Skitkul! Verkligen. Desutom förvånar det mig inte om ingen annan kommer heller. Därför skiter jag fullständigt i min födelsedag. Ännu ett år av av livet, ett mindre år att leva. Varför fira det?

Jävligt deprimerande asså, men jag skriver det här, för om jag säger det till nån jag känner, så tycker de att jag snackar trams och vill få mig på bättre tankar, de tycker att man ska tänka positivt. Jag har lust att tänka negativt just nu, så låt mig göra det. OK?

Modevärlden får vänta. Kollage och dagens imorrn.

Au revoir!

Gårdagen

Igår hade jag tjejkväll med Madde och Helena! Jättekul! Vi bakade kladdkaka och gjorde tacos och kollade på tv/film och badade jacuzzi! :P
Fast egentligen skulle vi ju passa hunden, men vem sa att man inte kan göra båda?
Nu ska jag på innebandy och sen ikväll så bloggar jag mer!

Au revoir!


Black Eyed Peas

IGÅR var jag och Madde på Black eyed peas konserten! Det var jättekul! Man fick vänta där i typ 3 timmar, eftersom vi ville ju vara där i tid. Men Sen när det började var det sååååååååååååååååååååååååååååå Bra! I sluten stod vi och skrek/sjöng och dansade och gud vet vad. Hehe. =P
Höjdpunkten 2007. Seriöst. Nu sitter jag här och lyssnar på dem. Jag har även sparat en Pepsi Max burk därifrån =P
Det var det. Löööööööööööööööööööööööööv them <3

image53

Tips för hyn!

Nu hade jag tänkt skriva lite om produkter som är bra för hyn =)

Först ut
är Nivea for Men After shave, Mild Balm med havsmineraler och vitamin skydd. Den funkar även för tjejer! Om man använder den på kvällen efter det att man tvättat ansiktet som ansiktsvatten, försvinner mycket finnar och pormaskar och huden blir len, det är också fukthetsgivande. Jag tror att det blir så p.g.a. att den innehåller havsmineraler, vitamin E och provitamin B5. De sägs vara bra för huden, och om det inte var bra så varför har då killar det efter att de rakat sig? Jag använder det, och min hud har defenitivt blivit bättre, värt ett försök kanske?


Sedan är det bäst att tillföra fukt till huden. En bra dag och nattkräm är nyckeln till en frisk hy. Jag rekommenderar Clarins Paris Multi-Active som är väldigt bra för huden. Vet dock inte riktigt vad den innehåller, jag fick bara små prover som jag testade. Den är iallafall inte för fett eller tvärtom, precis lagom, för min hudtyp, vilken är blandad tror jag det heter. Ibland är den oljig, ibland är den torr, jag vet att den ofta "blänker". Den är dock väldigt dyr, för dyr för mig. Så om man köper båda två krämer så blir det mellan 1000-1100 kr tillsammans tror jag.
  <-Nattkrämen     <-Dagskrämen

Om man som jag inte har råd med den och vill ha något billigare, kan man införskaffa Nivea Visage Light Moisturizing Day Care som kostar 65 kr(eller var det 165? Kommer inte ihåg, inte över 200 iallafall). Den är Superbra! Denär även för Normal och Blandad hy och är en älskad produkt! Innehåller bl.a. vitaminer som är bra för hyn och jojobaolja. Vitamin E och UVA / B-filter som skyddar huden mot tidigt åldrande. Jättebra återfuktning som borde finnas i allas badrumsskåp! Används på både morgonen samt på kvällen.


Sedan är också Bodyshops produkt jättebra! Den heter Aloe soothing day cream och är väldigt fuktgivande. Den är för känslig hud, så den passar inte riktigt för min hy, men min kompis har fått testa den (de var ett prov, så jag vet inte riktigt vad den kostar). Min mamma har också testat den och hon tyckte den var jättebra. Innehåller aloe vera (som är JÄTTEBRA för huden). Dagskräm.


Om man har akne eller några enstaka finnar, så rekommendrar jag starkt Clearasil's produkter! Jag har bara Clearasil Instant cover stick, men jag har provat andrar clearasil-produkter, och för mig funkar de! Kommer inte ihåg hur mycket de kostar, men priset kvittar. Det är värt det! Finns att köpa på Åhléns och Kicks, säkert fler ställen också. Något som man måste prova helt enkelt!


Hoppas jag inspirerat andra till en frisk hy! <3

Slutkörd :/

Just nu sitter jag här och äter glass och kollar lite på "she's the man", jättetrött efter dagen. Just nu längtar jag bara till ridningen, sen blir det chill på soffan med Top Model.

Jag har ångrat mig, jag vill inte ha någon av de där koftorna, de ser mysiga ut, men eftersom att jag är så kort så blir dem till knäna eller under på mig. Synd =/ Men just nu vill jag ha en riktigt mysig lusikofta. Kanske inte just nu, men sen när det blir kallare. Nu ska jag fortsätta kolla.
<3

Hur seg får jag bli?

Nu måste jag skärpa mig! Jag har inte skrivit på 1 eller 2 veckor! Iaf så blev dagen regnig och skit. Och vi gick en hel sketen mil kändes det som. Vi gick i 1tim och 20 min. Bra motion iallafall. Sen har dagarn gått, och skolan vart som vanligt, nya böcker, lärare som säger att man ska slå om de "fiiiina" böckerna. Jaja säger jag och slår om dem när jag kommer hem. Sen har vi haft ganska kul ändå, vi har ju betyg det här året, mitt första MVG fick jag i matteläxan! Så glad! Jag har tagit den svårare boken i matte, vill/ska man bli veterinär måste man sätta krav och satsa STORT! :P

Det ska bli kul, och i alla mina astron står det bara bra saker inför och i hösten. Mysigt! =D
Vad kan jag mer säga? Alla mina kompisar fyller år nu så de blir av att shoppa presenter. På tisdag blir det shopping i stan med Madde. Förresten, jag har köpt nya skor eller stövletter eller vad de nu kallas i svart skinn, i förrgår köpte jag en brun skinnjacka. Mysigt måste jag säga!

Den 13 september ska jag på Black eyed peas! Det är något att se fram emot! Jag ska dit med Madde! :P

Igår sov jag hos Madde och Helle var med ofc! Vi kollade på filmer och hoppade på Maddes studsmatta :P Så det var jättekul, och mysigt!

Jag ska sluta lova
att jagska uppdatera nu! Hoppas fler inom en snar framtid vill läsa min blogg! Tack till dem läsare jag har :P

Jusste! I förrgår gick jag (snabbt) 7km med skolan, sen var jag i stan med mamma där vi gick en och en halv mil. Och förut idag spelade jag innebandy! Motion och sånt! Jag älskar att vara nyttig och hälsosam!

För hoppningsvis
uppdaterar jag senare i veckan! <3

Vilken tycker Ni?

 <-Den eller den->? Jag har svårt att välja :P

RSS 2.0