Ingen skulle tro Moi om jag bar vitt...

...Jag bara skojjade. Men igår så hade jag jättekul...Trevligt...Whatever...
Vi åkte till bowlingen och spelade i en timme. Han som var typ chef där blev sur för vi råkade spela en extra kvart. Hehe. Men sen gick vi åt käkade på grillen. Efter det hade vi en timme till på banan. Då väntade vi på Marre och Denn-Denn. Det visade sig att The lovecouple prövade bröllopsklänningar. Wierd. Men mina planer går som smorda...MOUHAHAHA... Sen körde vi en till timme som sagt. Och jag måste säga att löve was in the air! Och det var inte The lovecouples kärlek/mjukporr som var den kärleksförorenade luften. Det var ett visst annat framtida par som sände ut positiv energi. Och deras aura lyste som en ladugårdsbrand må jag säga. WOW. Det var lite grouse. Håller du inte med, Eve, Lovecouple, Danni? ;) Gissa vilka som var de återstående..

Jag som vanligt var konstig, gav osmickrande kommentarer och satt ensam för mig själv. Till och med JAG undrar varför jag inte är emo. Somethings wrong folks. Terribly wrong.

Iallafall. Vi tog farväl av Helle, Danni, Robin och Dennis. Jag, Eve och Marre gick och kollade i Handen och jag köpte L'Oreals True Match Minerals Foundation Powder. Den var skitbra! Adjöss rodnande hud! Jag slipper lägga ner över 400 spänn på Cliniques Redness Solution. Senare kanske... Sen köpte jag mirakelmascaran till moi och mamma. D.v.s. Neveas Ideal Revolution Mascara. Den är perfekt, seriöst. Sen köpte jag over-knees på Cubus. De är gammelvita med spets och rosetter. Jag har haft de hela dagen^^ Moi, sjuklingen.

Som sagts ovanstående, jag är råförskyld och har ont i huvudet, inte så kul. Så jag har pluggat hisoria (franska revolutionen<3) och sett på Musketörernas Hämnd med förmodligen världens vackraste kvinna, Sophie Marceau. Nyss köpte mamma och pappa Ben & Jerry's Chocolate Fudge Brownie när de var och handlade. Hehe. Folks det blir efterätt! ^^ Men jag kan inte gå på träningen imorrn p.g.a. sjukdom. Wow. Som att jag behövde mindre träning liksom. Men jag får väl börja jogga med Milla. Så jag hoppas ni får en skön Lördags kväll.

Tatá and Au revoir <3

   Ja, jag är en wannabe Sophie Marceau! <3

Sorry folks

Jag vill be om ursäkt för det jag sa i det senaste inlägget. Min stubin brann kort och det är min enda ursäkt. Jag känner mig bara så. Försvarslös och sorglig. Och trött på media. Well. That's it. Tack för att vissa av er finns.

Tatá  and Au revoir <3

Nej nu är det NOG

FATTAR NI? NOG! Jag pallar inte med erat bullshit.
Nyss var allt perfekt. Jag var på andra sidan stan hos Emma i vinterlandet. Det var helt fantastiskt. Vi var utomhus första dagen sen värmde vi upp oss. Andra dagen shoppade vi i stan. Idag åkte jag. Jag kom hem och red.
När jag satte på datan för ca en timme sen rasade allt samman igen. FATTAR NI? Nej jag tror inte att ni gör det. Jag är säker på att ni inte gör det. Inga onödiga kommentarer nu asså, jag e jävligt pisst off på er nu. VÄX UPP FFS! ÄR NI FEM ELLER?
Asså...Nej. NEJ. Nu räcker det. Mogna till nu, jag säger det inte en gång till. Ni vet vilka ni är. Just nu hatar jag er.


Au revoir


I feel respected...

...Oh yes I do!
Det här skrev Dennis till mig (till de ovetande där ute är det Marre's kille, de ska gifta sig och döpa ett av deras 11 barn till Erika och jag ska bli gudmor (hoppas jag injte skrämde er nu)):
Erika du är solen, Erika, solen är du, Solen brinner utav bara helvete, men likaså gör då du! Din näsa pekar fram trots att din hjärna är som en damm, full av vatten och mörk som natten.

COOL VAH? It is so me. Av en källa hörde jag även att Danni hjälpte till. W00w. SUGARBOMB!

You know you love me, XOXO Erika

Wannabeigt jag vet, men serri nu:

Au revoir! <3

Realist, inte pessimist

Gränsen mellan realism och pessimism är hårfin, men den finns ändå där. Jag är en realist. Jag vet, jag vet att jag är en realist och inte en pessimist. Jag kan förklara hur jag vet det. Jag går inte runt dagarna i ända och hatar mitt liv. Tro det eller ej, men jag är glad för livet. Jag vet att jag kommer att uppnå mina mål. Jag kan glädjas för andra. Jag kan förlåta. Jag väljer bara att tro på verkligheten, istället för att tro att allt är frid och fröjd. För det är det inte, tyvärr men jag har rätt. Eller kan man säga att det är fred i världen? Att världen inte håller på att förstöras p.g.a. våra misstag? Att alla människor har något vackert inom sig?
Nej, det kan man inte. Om man säger så är man inte en realist, då är man inte så smart som man tror. Ledsen att behöva säga det. Men man måste se den riktiga världen, den på andra sidan fasaden som många kämpar för att bygga upp. Det är ingen annan än mänsligheten som förstör och skapar jordens undergång. Det är ingen annan än du själv som kan välja förändring. Om alla människor förstod det, då skulle vi inte vara i denna position som vi försatt oss själva i. Vi, alla, kan välja att förändra. Du, DU kan välja en bra förändring.

 Och bara för att alla ska förstå en annan sak: Det finns inte en mening med livet. Det finns oräkneliga. Alla har sin egen, och om alla ville öppna ögonen så kunde vi förstå den mycket bättre.

Jag vill även säga att även fast jag kanske får mig själv att verka som att jag är bättre än alla andra, så är jag inte det. Jag vet det, ni vet det, alla vet det. Så argumentera inte om det, tack, jag tror på jämställdhet, inte egoism.

Bara för att göra det här inlägget helt och hållet emo: VARFÖR KOPIERAR NI MIG OCH MITT SÄTT? Jag älskar er (ni vet vilka), men jag vill gärna ha något som är mitt. Jag är inte sådan att jag blir glad om jag ser att någon skrivit ett liknande inlägg som jag, tvärtom. Ledsen, men det är så jag känner. Men alltså, visst, OKEJ om Eve börjar ett endaste inlägg som jag brukar. OKEJ om Emma också gör ett veckans schema, för guds skull, OKEJ om någon vill utöva en likadan aktivitet som jag. MEN DET ÄR TAMEJFAN inte OK att sno mitt sätt att skriva hejdå på! JAG KAN INTE TA HUR MYCKET SOM HELST! Förstår ni det? Gör ni verkligen? Nej, det gör ni inte. Så jag ber er, utveckla era sätt att skriva och växa, men inte såsom jag gjort, inte i mina fotspår. Men jag älskar er, som sagt. Och jag förvarar er alla på en peidestal. Och ni förtjänar det, eftersom ni stannar kvar som mina vänner. Ni kommer att ha en plats i mitt hjärta, föralltid, vägg i vägg, grannar, med Channing Tatum och Grey's Anatomy. Respekt, det är något jag har för er, riktig respekt, inte sådan där falsk. Tack för att ni finns. I truly, deeply, madly love you.

Au revoir! <3


Sjuk!

Asså jag pallar inte vara sjuk igen! Men jag är inte det än. Jag har bara ont i huvudet och förskyld är jag med. Men jag ska INTE bli sjuk! Jag ska dricka grönt te hela veckan och ha varma (dock osexiga) kläder på mig. Kanske lite hippie inspirerat! =D Och äta Ben & Jerry's. Och så här ser veckans planerade schema ut:

Måndag: Skola, läxläsning med Danni, engelska bok-recension, adjektiv.
Tisdag: Skola (YES BILD!), plugga, ridning.
Onsdag: Skola, Konfirmation, plugga lite?
Torsdag: Skola, ridning.
Fredag: Ledig! YES! Höhö^^ PRIVATLIIIV! =D (fast kanske gudstjänst...)

Så...Det är ganska fullspäckad...Hehe...Men om någon av polarna läser det här så kanske vi kan göra nåt' ?

Chillidill ^^

Men jag har rotat genom familjens gamla skivsamling. Jag älskaaar =D

Au revoir <3

 En otroligt sexig bild på mig och B&J's New York Chocolate Chunks. <3

Truly, Madly, Deeply...

Jag fullkomligt älskar den här låten...
Njut av den genom att äta en bit choklad, dricka te och spana in hela videon med en glimt av hopp i ögat och en bit romantik i hjärtat.

Truly Madly Deeply - Savage Garden


NU ska förändring ske!

Jag orkar inte mer!!!!!!!! Ni vann, okej? Ni har officiellt gjort så att jag fått ett nervöst sammanbrott! OKEJ?! Är ni glada? You'd better be! Jag ska (försöka) ändra inställning. Jag vägrar vara HELT positiv. Men jag ska sluta gnälla och vara så nedrans negativ. NÖJDA?! JAG PALLAR INTE MED ER!! Vackra människor (dock inte nödvändigtvis) som har ett förhållande...VAD gör jag som är så fel? Varför blir jag straffad för att jag är ärlig på ett s.k. bra sätt?  Jag gör detta officiellt, detta ska jag ändra:
*Bli mindre negativ
*Klaga mindre
*Tjata mindre
*Inte vara så "utseendefixerad"
*Plugga mer
*Vara trevligare
*Sluta svära (så ofta)
*Gå vidare...

I need a miracle

Jag håller på att bli galen. Jag lovar. Jag behöver ett mirakel, ett jävligt stort mirakel. Jag genomgår en singelkris för tillfället, förstår ni. Det menas med att jag sitter här med laptopen i knät med musik på högsta volym, kollar på repris i Top Model 6, äter Ben & Jerry's Bohemian Raspberry och dricker grönt te. Detta gör jag i en oversized t-shirt med Harley Davidson tryck och 60-tal sminkning. För att inte tala om att jag dessutom, mitt i virr-varret pluggar. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ. Jag känner mig sjuk. Jag har en förskylning i kroppen, I'll tell you. I går hette dagen Stress. Men jag hann hem till Private Practice iallafall, thank God. Kate Walsh är min idol. Jag saknar "Hetingen", har inte sett honom på typ 1 ½ vecka. SÅ. Let's hylla the singeltime.

Glass, någon?

I was crying when I met you,

Now I'm trying to forget you...

Ni som inte samtycker i att Aerosmith ÄGER i genitiv kan hoppa i lava.


Crying
 

Crazy 
 

I don't wanna miss a thing
 

Dude looks like a lady


Sug på den, ni.

Au revior<3

You're so vain!

Visst måste man älska den? Jag hörde den i Hur man blir av med en kille på 10 dagar. Fast den här är såå mycket bättre xD Lyssna nu MF:s.

BTW så: You're so vain!

Av Carly Simmons


I'm the one who want to be with you...

...Deep inside I hope you feel it too. Alltså, im yearning for some love ^^ Jag har blivit helt galen. Känns det som. Så blir det när man bara sitter framför datan, sen tränar man i 1 timme, sen sitter man vid datan igen. GÖR INTE DET! xD Man blir flummidum xD Och lyssnar på rock låtar från 60-90 talet. Och på pop från 70-80 talet. Helt crazy som man är så  kollar man på "Touch me" som är med i Rocky Horror. CRAZYYYYYYYYY. xD Notera, jag är helt upp över öronen flummig när jag skriver. TATATTATATATATATTOOUCH MEEEEEEEEEE! I WANNA BE DIIIIIIRTYYYYY! Eller inte....Men visst är jag oemotståndlig? =P
SÅ nu måste ni kommentera varje gång ni läser min blogg. Annars börjar jag gråta, och det vill ni väl inte? (Ja, Danni, jag vet DU vill att jag ska gråta, men nu menar jag ni andra!).

MEN DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

Alltså, JAG HAR FÖRSÖKT ATT FIXA en ny header typ 5gånger nu, DET FUNKAR INTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE. 5timmar åt helvete. DÖDÖDÖDÖDÖDÖDÖDÖDÖDÖDÖDÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ.
Usch. Hatar just nu allt och alla. ALLT OCH ALLA!!!!!


Not as complicated, but still I am

Okej, så min bästis Emma hade ett test som Danni snodde, och som sedan Sara snodde av Danni. Men Tjejer, JAG känner Emma bäst, så trots det att jag är sist med att kopiera testet så ligger jag före er. Zuckers. Iallafall: Testet är taget av Emma <3


Visste du det här om mig?

UTSEENDE
[x] Jag är kortare än 175cm.
[ ] Jag är längre än 180 cm.
[x] Jag blir lätt brun.
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg. (Jag rockar, ska aldrig färga!)
[ ] Jag har en tatuering. (Not yet ;)
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg. (Det omöjliga inträffade! :O
[x] Jag har mer än två piercingar.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] Jag har fräknar

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån. (Jag var typ...7?)
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån. (NO WAY!)
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn ngn dag. (ÖVER 30 MOTHERFUCKEEERS!)
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet (En gång i gröten xD   )
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan. (Halsfluss)
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats. (Lego...Hehehe)
[ ] Jag har fått sparken

SKAMLIGHETER
[x] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
[ ] Jag har pissat på mej av skratt. (Alltså...Neeej)
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat. (Alltför många gånger har jag låtit som Sandra Bullock)
[x] Jag har gråtit av skratt.
[ ] Jag har limmat fast min hand i något.
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats (För jag har inte för små brallor!)

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonciller har tagits bort.(Like...Nooo)
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en operation. (Möjligtvis lunginflammation?? Hjälp mig här Danni!)
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma. (Jag funderar över det -.-)

RESANDE
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[ ] Jag har varit i England
[ ] Jag har varit i Japan
[x] Jag har varit i USA.
[x] Jag har varit i Afrika.
[x] Jag har varit i Asien

EFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad. (URSÄKTA MIG, JAG VISSTE INTE ATT DET VAR ETT BROTT!)
[x] Jag har sett en fallande stjärna. ("Waiting for a star to fall")
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har körkort.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss. (Evil garv)
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen. (BTW, sorry guys)
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan. (JAG VILL T_T)
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel. (Några i låg och mellanstadiet)
[ ] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet. (Har inte vart i Haparanda eller över)
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi. (DAAAAA-aa)
[x] Jag har ätit sushi. (Mi bello <3)
[ ] Jag har åkt snowboard. (Skidor är min grej!)
[ ] Jag har kört skoter och har skoterförarbevis. (Jag har åkt)

FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel. (Öppen för förslag...Från a.k.a. Hetingen eller Channing Tatum)
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[x] Jag gillar någon just nu
[x] Jag vill ha ett förhållande.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande. (Never hurt the one that love you)
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smygit ut utan lov. (Återigen, jag var typ...7)
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar. (Samma som ovanstående)
[x] Jag har fuskat i ett spel. (Alltså...Bluffstopp xD)
[ ] Jag har struntat i ett prov (Neveeeeeeeeeeeeeeeer)

DÅLIGA TIDER
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden (Onödigt)
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag röker. (Jävligt äckligt)
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression. (Nej, men jag har nog varit det några gånger)
[ ] Jag tar mediciner mot depression. (Pills is not my drills...eller något xD)
[ ] Jag har/haft problem anorexi och/eller bulimi (Jävligt korkat)
[ ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det. (Nyårsafton, jag behövde det)
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[x] Jag har sett någon dö.
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[x] Jag har egen TV.
[x] Jag har egen dator.
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[x] Jag äger något från Diesel.

SLUMPVIST
[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.(Angångende detta är jag väldigt förvirrad)
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[ ] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[x] Jag ser på nyheterna.
[x] Jag dödar inte insekter. (Alla liv är lika mycket värda)
[x] Jag svär ofta. (Jag ska sluta, det är ett löfte!)
[x] Jag sjunger i duschen (Tacha-tacha-tacha-Touch meee, I wanna be Diiiiiirtyyyy)
[/] Jag är en morgonperson. (Ibland, ibland kvällsmänniska)


Nu kanske ni vet lite mer om mig. Mot min vilja, det var personlighet nr. 14 som ville göra detta. Min favoritpersonlighet är nummer 8, Monique, fransyskan som ger allt för romantiken! Älska mig för den jag är.

EVERYBODY WAS KUNG-FU FIGHTING, HA!

Tjing tjong <3

Seriously...

...FUCK YOU all. Alltså. JAG ORKAAAAAAAAAAR INTEEEEEEEEEEEE MED ER! För guds skull, jag är säkert en riktig pain in the ass. Men jag är även ärlig och det gör automatiskt att jag är bättre än er ^^
Så gör mänskligheten en tjänst...Drop dead. Eller så kommer Danni i eran sömn och *censurerat*.
Så snälla, jag var förut en nyfiken ung dam med all ljus framtid i världen. Tills alla anförtrodde sig till mig och sedan fick jag veta att NI LJÖG, mf. SÅ jag har all rätt i världen att vara den jag är, ibland osäker, ibland en riktig bitch. OK?

Det finns väl undantag dock, ni vet vilka ni är.

Jag åt inte på 8timmar idag och jag mådde verkligen skit. Så ni med anorexia måste verkligen vara korkade som pinar er själva så. Emokids.

bajjbajj :] <3


And i'll wait, fore you

Låten är av U2 och för att se den, gå antingen in på Youtube och sök på "With or without you" eller gå in på min käraste vän Emma's blogg: www.kokkos.blogg.se .
JAG SKAAA göra header idag.

Men nu, till viktigare saker: Ord och åsikter, får man säga "men typ...DÖÖÖÖÖÖÖÖ" eller något? Okej det var väl inte viktigt. Alls. Men ... Äh vi skiter i.

Så...som jag alltid säger når jag har tråkigt eller visar sarkasm: Sukatuka tsch.....(uttalar det bara så...betyder inget). Eller....BLÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ.

Alltså, jag behöver seriös inspiration. Thank God for Grey's Anatomy. <3

With or WIIIIIIIIIIITHOUUUT you I'll go.
Blablablablabla.

Jag måste kickstarta bloggen asså.

Men när jag kom hem från skolan så var jag jättenyttig. Eller efter konfirmationen alltså. Grönt te á la Citrus och Mamma's hembakade fullkornslimpa. ÄLSKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR! <3

Jag måste skaffa ett liv. Helst en kille att diskutera saker och ting med. Läste Cosmo. Där stod det om just detta. Liksom, varför kommer mitt liv förändras bara för att ännu en person blir omedvetet indragen i mitt liv? Vet inte...Men det känns rätt. But i'm never tellin' you who. EVEEEEEEEER.

But still, jag utvidgar mina vyer. I so need culture.

 Men nu ska jag äta middag...Snart...Ikväll är det Grey's och Top Model, men TM får jag se reprisen i på söndag. Sen är det ju även Fråga Olle väl? Eller? xD

Kiss n' hugs <3

With or without you...

...I'll go. Alltså. Jag orkar bara inte med människor som inte vet vad de pratar om. Alls. Usch. Men nu pratar vi om något annat.

Hetingen syntes inte till idag, tråkigt nog. Men vi hade bild, ett av mina älsklingsämnen. Och jag är kär i min bild. Den är så "Jag". Den är en fröjd att måla. Jag ahr läst om konstnären och målningen. Det är en ära att rita av den och ändra lite. Jag ska gå på ett konstmuseum inom kort. det är ett måste.
Idag fick vi tillbaka spanska proven. Jag fick VG+, men det var endast 2 poäng från MVG. Blööööö. Shit happens.
Jag ska fixa ny header sen, inom kort. När jag går in på min egen dator. Sitter nu vid laptopen.
Sedan hade vi utvecklingsamtal. Jag låg bra till. Inget geni, men intelligent är ett ord jag kan. Sedan hämtade vi Zack från hunddagis, och på väg till ridskolan så bytte jag om i bilen, eftersom att det var ytterst lite tid att stanna hemma och byta om på. Ridlektionen var jättebra, jag red en ponny bland stora hästar, i vuxengrupp, detta för att ta igen de 3 veckorna jag var borta. Jag fick dessutom min första ridlärare (som är skitbra! Måste tilläggas ^^).
Sedan kollade jag på Gossip Girl, sen på Carolina Gynning och nu sitter jag här och bloggar.
Jag längtar till prao:n. Verkligen. Sen är det Cosmonova på fredag. PRAAAAAAAAAAAAAAAAAOOOOOO!

Till sist: Jag hatar fortfarande många människor och jag anser att det är endast mänskligheten som tar död på oss om några år. Så Fuck You all.

Au revoir <3

The boy is mine

Jag såg en heting idag i skolan, vilket är VÄLDIGT (notera stora bokstäver!) ovanligt i skolan. MMMMMMM! Jag vill haaaaa! xD
Nej men jag vill spela lite kärlekscoach nu. Tell bout' ya problems for the lööööööövedoctor!
lite som Marin Frist i Men in trees. Jag älskar den serien. För Cash är så himla snygg! Men även för att hon snackar så himla bra. Och ja, jag inser att det är på tv. Men ändå.
Och jag vill ha nya kläder. Och nytt smink. Och nya Cosmopolitan som snart kommer ut (jag kommer få två). Och Absolute French hits. Och en enkelbiljett till Frankrike. Och hetingen. För det är jag värd.
Så fuck you. The boy is mine. HAHA!
Om jag var någon annan nu så skulle jag svarat mig själv "As if" eller något. För 1. Jag är väl inte värd allt det där eftersom att jag inte har det 2. Jag är förmodligen den sista som borde ge kärleksråd och 3. Som att JAG skulle få en kille. Som är snygg. och normal för den delen. (Och eftersom att jag är jag så skulle jag nog aldrig våga ta första steget. Ever.).
Det är nu Danni ska säga: "Go cry emokid!" eller "here, have a razorblade"....Hemskt jag vet, men hon är ju Danni..(på ett bra sätt!!!!!<3)
Jag lovar att jag inom en snar framtid kommer få ett "nervous-brakedown". Tro mig.

Åter ett tack för era kommentarer *host* och mina stigande besöksiffror *HRRRRRM*.       -.-

Blabla. (Erikiska för hejdå!) <3


Alltså...Mitt ordsförråd behöver växa!

Seriöst nu...Jag känner mig helt...tom...
Det är hemskt. Man vill liksom göra saker man inte bara "kan göra"...Som att hoppa bungyjump eller fallskärm, skrika på en person nästan så att man blir hes (så att denne person bara...blir emo eller något) osv.
Men liksom: BLÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ.
Och helt plötsligt hoppar låten "I gave them blood, blood, gallons of the stuff, I gave you all that you can drink and it have never been enough!" med MCR.....Förunderligt...

RSS 2.0