Baka baka liten kaka...Eller bulle

Nu ska jag gå och baka bullar till imorgon. Tydligen så måste man ha med sig det. Jag vill vara nyttig. Idag har jag varit jättenyttig :D
Jag gick ut på altanen för att läsa efter förra inlägget, vilket jag gjorde, sen somnade jag xD Jag har ingen aning om hur länge jag sov...Tror det var runt en timme. Det är bara för att jag väcktes kl.7.30 imorse. Ska iallafall baka, sedan har mamma köpt jordgubbar, så det blir jordgubbar med vaniljglass till Allsång på Skansen. Ja, jag kollar på Allsång på Skansen med mina föräldrar. För det brukade farmor alltid kolla på. Döm mig inte. BTW så åt jag nyss tacos ^^ Det var gott.

Nu måste jag verkligen baka.

Au revoir <3

Jag har aldrig sagt att jag gillar er -.-

Jag är på värsta bitch humöret. Vet inte varför. Säkert för att jag ska på konfirmationsläger imorgon. Visst, man kan bada där och göra grejer, men vi ska även planera våran konfirmationsdag. Jag orkar helt enkelt inte. Orkar inte bry mig. Allra helst vill jag ligga i hängmattan på baksidan av huset och ha en filt och en kudde, en bra bok och bara ligga i blåsten. Bara vara.
Men innan jag åker måste jag ju självklart (!) göra sysslor. Jag har dock gjort allt nu. Men jag orkar ändå inte ringa någon kompis eller ens läsa! Detta är vad jag har gjort: Väcktes av mamma imorse kl. 7.15, åkte till distriktssköterskan för att ta den sista av de 3 Hepatit a&b sprutorna (som man ska göra 6månader efter de andra), bäddat i gästrummet efter Emma och Helle, åkt till banken för att kolla vad som är fel med kortet (jag är pank. Pank, pank, pank, pank, pank. Jag har 35,50 spänn på kortjävlet. Jag trodde jag hade 3500kr. It blows. Jag ska aldrig mer shoppa, jag ska spara till Eurotripen och Frankrike...), kom hem och vek och strök kläderna, packat till imorgon...eeeeeh...ätit lunch.
Sen ikväll ska jag drick grönt te och köra yoga. Närmast ska jag läsa lite :)
Isvatten+Erika=For ever! xD

Fast jag ska på toa först...För mycket isvatten O.o

FLOWER POWER and
 
Au revôir <3


Photoshop och jag

Jag mixtrade lite i Photoshop nyss. Det var länge sen jag gjorde det O_o Så undrade jag hur jag skulle se ut i Sophie Marceau's frisyr. Och kropp...

Ursäkta mig gott folk om det ser helt fucked up ut. Ni överlever.

....VÄÄÄLDIGT fucked up -.-

Men det fanns sätt att göra den mindre fucked up!! :D

    

Me likey ^^

Au bientôt <3


På tal om orangea mashmallowliknande enhörningar...

Idag var jag i stan med Maria ^^
Vi shoppade...Jag köpte ett rosa, blommigt litet smyckesskrin och en Finnlämmare från Bodyshop. Det var allt jag kunde köpa för kontanter...Och middag. Vi åt på McDonalds...Maria tvingade mig -.- Bara för att hon är snål och inte har så mycket pengar med sig. :P You know it's true, dear fellow Maria. men jag åt bara en ceasarsallad och drack Ramlösa. ^^
Mitt kort strejkade. Det gick inte att dra i kortläsaren och inte gick det att ta ut pengar ur bankomaten -.- Så imorgon ska jag till banken för att se vad som har hänt...Jävla skit kort. Har bergis gått sönder. Vilken bitch.
Jag är i stort behov av franska filmer. De tre musketörerna med Sophie Marceau <3 T_T

Dagens ord: Espérance = Hopp, förhoppning

När det regnar känns det som att alla mina känslor rinnar av mitt ansikte, mitt hjärta. Jag älskar det.

Au bientôt <3

None
 Idol: Sophie Marceau

Y'all want a single

Jupp. Jag känner mig som en ny människa. Jag har bekräftat för mig själv att jag är singel. Så nu hoppas jag inte på något längre. Jag läste vid 12-snåret inatt en artikel om att vara singel i Cosmo. I feel good. Som en ny, förbättrad människa. :)

Maria har äntligen kommit till Bloggtoppen! Grattis! Well, har man inget liv så har man inte xD Skojja, sorry!
www.tvattbjornens.blogg.se

Och jag xwnar eftersom att jag har motorbåt :)

Au revoir <3


You KNOW I'm right!

Amatörer -.-

Ny frilla?

Jag har skruvat på mig för att inte behöva tänka på att klippa mig. Jag funderar så in i bomben! Jag vill ha en ny frisyr, ibland! Det är så jobbigt. Men i slutet av sommaren ska jag iallfall klippa mig, antingen bara topparna eller som Sophie Marceau. Likey?

Ska snart fixa en grej, ni får se ^^

 Visst är det snyggt? :)

Maybe it's ment to be?

Alltså. Jag har ju tjatat väldigt mycket om hur mycket jag hatar att vara singel. Men jag har kommit på, att jag inte kan se mig själv vara ihop med någon. Jag är helt enkelt inte redo, för ett förhållande. Det är en ganska skön känsla. Such a relief. Och jag klarar av att vara singel. Det gör jag. Det är så himla skönt att vara ärlig mot sig själv.

Om man inte kan klara av att leva ensam, hur ska man då överleva att leva tillsammans?
Jag känner mig...Smart...

Well then, let's go on with our boring suicidal lives!

Au bientôt<3

Vissa är vackra, andra inte

Jag tycker att jag är någonstans mitt emellan. Jag har tittat in på Hanna Björkstedts blogg och hemsida. Gud vad duktig hon är! Skulle vilja vara vacker och bli fotad av henne.
Här står jag. Vacker----------------------------------Jag----------------------------------Ful
Och det är bara sanningen. Jag gillar ärlighet.

Nu har Emma åkt iallfall. Det känns inte som att hon varit här i 5dagar. Men nu är det tråkigt igen. Jag har köpt sommarlovskort, men jag får det inte förens på tisdag eller onsdag. Så jag måste leta upp min remsa, annars få jag väl köpa ny. Jag måste det för att imorgon ska jag och Maria till stan. Bara vi. För att jag orkar icke med alla triangeldramor, dramaqueens och dryga människor. OKEJ?

Jag är på gränsen till ett mental breakdown. Jag måste hitta på något att göra. På onsdag ska jag och Helle till konfirmationslägret. Vi ska peppa varandra till att inte vilja dränka sig själva i sjön som de har där. Hehe. Jag måste...se Gossip Girl....shoppa...läsa....träna..
SÅ MYCKET ATT HINNA MED!
God I'm freakin' out!

Måste påminna er om att "Why I wore my lipstick to my masectomy" går på kanal 5 kl.20.00 ikväll. Den är skitbra. Men jag tror nog att jag ska se den på 3an istället. För jag orkar inte gråta. Ladidaaaa.

Nu tjatar päronen om at tjag måste gå ut med hunden innan middagen...Vi ska grilla fläskfilé och majskolvar xD

Au bientôt <3

Jag borde bli en liten j**la emo

Nehe, nu kan man inte längre vänta på sitt drömplagg, nu måste man köpa det fort som fan så att ingen annan köper det innan en själv. Jag hade hittat "den" klänningen. Bara 300spänn på h&m. Men då funkade inte magnetremsorna så jag skulle vara tvungen att gå ut, hitta en fucking bankomat och ta ut pengar, sedan springa tillbaka. In my ass. Alltså, när kassörskan behandlar en som en 5åring som har tappat bort sina föräldrar, då vill man bara dyka bakom disken och göra så att hon börjar blöda näsblod. Jag tog dock bara tag i Emmas arm och stormade ut ur h&m. Tänkte vänta med att köpa den där fucking klänningen, tills nästa gång jag ska ut och shoppa. Men då så har någon annan redan köpt den. Och jag kommer kanske inte se henne en enda gång i sommar, men det svider ändå att inte vara den enda i VH med en blommig volang klänning. Lycka till till henne, inga påhopp här inte. Men jag ska ha en sådan klänning, fast i en annan färg. Jupp, det ska jag!

Ikväll ska jag, Emma och Helle se på alla 3 pirates of the caribbean filmerna! Muhahhahahha. Helle är påväg, nu ska jag klä mig som en pirat..MHUAHAHHAHAHAHHAH.

Au revôir <3

What a wonderful world

Nu ska jag och Emma se på min favoritfilm Chocolat. JAG ÄLSKAR DEN. Vi har en godisskål här också, och läsk. Alltså, man MÅSTE ha något onyttigt till Chocolat, annars dör man, bokstavligen talat. Undrar om Maria är liiiite pissed på lilla moi nu..Vi diskuterade hennes oskyldighet... *host host*
Ska dra nu, Emma får daaaaaamp xD

Au revoir <3

PS. Chocolat går kl.21.00 på SVT1!

Puss!

Den oändliga diskussionen om doftljus

Nu ha jag vart ute i 2 timmar och gått..Vi gick till Nedersta och tillbaka.. När vi gick förbi Ica så köpte vi lite godis...LIIIIIIIIIIIIIITE bara! ^^
Igår tog mitt vanlijdoftljus slut, så jag tände ett hette "Mango and peach Salsa" ...Alltså luktar den mango och persika. Jättegott.
Nyss så smakade jag och Emma på Center (ni vet chokladen) med smak av jordgubb, citron och chili. Asså den var jättegod.
Så ida ghar det bara varit en massa smaker. Tänk att inte kunna känna smaken, lukta på blommor, inte kunna se, höra eller känna. Gud vad jobbigt. Så vi som har alla sinnen bör vara extra varsamma med de som inte kan det. :)

Au bientôt<3

För nyttighetens skull!

Idag ska jag och Emma gå på långpromenad. ^^ Vid 21.55 så sak vi se på Eurotrip ikväll..Den går ju på tv, men den är alltid censurerad. BTW så ska jag, Emma och pappa möta mamma när hon flyger ner till marken, hon ska flyga luftballong idag serni! Så vi åker och möter henne, hon fick det i present när hon fyllde 50år, hon ville det så gärna. Jag vill hoppa bungeejump! xD Kontraster, mina kära vänner hahahah! ^^
Mina naglar, som jag målat rosa och orangea, ser ut som godis O.o
Annoying...

Så, jag ska säga något som betyder väääldigt mycket nu...Nooot!

"VANDERSEXXX!" *Med min holländska brytning* xD

Alltså, jag stör mig på att man säger både Holland och Nederländerna. I Sverige säger man "Holland", på engelska säger man "Netherlands". Liksom, om man pratar om någon från Holland säger man ju "holländska" eller "holländare", men på engelska säger man "dutch". En grej som stör mig bara.

Nu ska vi gå på långpromenaden!

Au bientôt! <3

Sommarkollage


Sko- Topshop, Bikini- H&M, Kjol- Ginatricot, Hippieklänning(blommig)- Vila, Rosa blus- Haléns.

För det första- bikinin är min! ^^
Jag funderar seriöst på att köpa kjolen, kanske klänningen, om jag inte hittar den från h&m...Likande skor är ett måste!

Jag kollar nu på Sex and the City. Jag älskar SATC, jag sparar ihop till boxen. Jag MÅSTE ha den! Och efter konfirmationslägret så ska jag se filmen.

Au revôir<3


Oh behave!

Excuse moi! *Putting on the kinky face*
Skämt åsido nu...Jag ska lära mig att uppföra mig ordentligt! Jag får känslan av att folk inte gillar min bitchighet O_o
Så jag ska sluta kasta saker på lyckliga par (som har sex offentligt...framför småbarn O.O) och sluta...Säga att jag hatar er och sluta vara allmänt emo i deras närvaro...
I shall change this fool, indeed i shall!

Citronchoklaaaaaaaaaaaaaad...namnam ^^

Vad tycker ni om min nya header? Visst är den så..."Jag"?

Au bientôt<3


Everyone has incest!

Jag vill inte nämna några namn men helt oseriöst nu, alla har incest. Sen är det ju kul att säga incest. Men alltså, de tär ju inget roligt om man ska tala allvar, men hur skulle livet se ut om man alltid gjorde det?

Anyway, jag sitter här med Emma och väntar på att Våra värsta år ska börja. Igår så shoppade vi lite i stan, jag ville ha en klänning och bikini, men nej, då var det fel på H&M's kortläsare. Jag stormade ut ur butiken med Emma och snackade skit om dem. Jag köpte iallafall en volymspray till håret. JAG SKA HA DEN DÄR KLÄNNINGEN!!!
Sen skulle Emma ta kort i automat till legget, men då trodde vi att den bara tog tior, så vi letade efter ställen att växla till, efter ca tre butiker så föreslog en dörrvakt Pressbyrån. Där gick det att växla till tior, typ 7st. Så vi letade efter en automat, sen hittade vi en precis bakom spärrarna. Den tog dock bara kort, så jag betalade så fick jag tiorna.^^
Sen drog vi till Emmas mammas jobb och gick efter det till banken med henne. Där satt vi i en halvtimme. När vi satt där kom en konstig tant in. Hon såg ut att ha spenderat den största delen av sitt liv utanför Systembolaget och hon hade en östeuropéisk dialekt. Så hon hade svårt att förstå bankvärdinnan som försökte hjälpa henne. Hon slängde en bunt papper på henne och bankvärdinnan sa "Jag ska låta dig tala med någon annan" och då sa tantan "JAG MÅSTE INGENTING, JAG MÅSTE INGENTING!!!" Helt crazy xD
Sen gick jag och Emma och åt Thailändsk mat. Det var jättemysigt och gott.^^
Efter det åkte vi hem och Emma började prata på om en skräckfilm som hette Creep.
När vi kom hem så målade vi naglarna rosa och orangea. ^^ Sen tittade vi på Gossip Girl, jag ÄLSKAR GG! Sedan var det popcorn till Moulin Rouge på 3an. Jag trodde att den skulle vara jätterolig. Man hörde lite av "Lady Marmelade", besvikelse och hela filmen handlade om kärlek. Alltså, inte gullig kärlek utan besatthet av varandra. Skitkul...NOOOOOT! xD Fast den var lite kul några gånger.

Nu är det ju onsdag och jag försöker komma på saker att göra tills på söndag...Hopeing for a BRAIN BLAST!

Au bientôt <3


Please no, not another psycoanalyze-letter!

JAG ÄLSKAR FRANKRIKE! SÅ DET SÅ!


En Vogue

Jag har ingen aning om vad vogue betyder. Men jag antar att det har med mode och stil att göra.
Jag har hittat saker att göra när jag tröttnat på datorn och tv:n och inte har något att göra. Då kan jag översätta franska texter, lära mig uttala franska, spela gitarr, sy, köra Yoga, jogga, skriva noveller. Listan är lång. Jag känner på mig att jag snart kommer tröttna på teknologin.
Jag har tänt ett ljus med doft-olja i en liten "skål" över så att det luktar i hela rummet. Jag kommer icke ihåg vart vi köpte den. Förut så köpte jag jättemycket doftljus, sådan här potpurri som man smular i skålen så smälter det ihop till en olja och rökelser. Doftljusen älskar jag. Potpurrin också. Men fan ta de där rökelserna. När man inte tänt på de så luktar de jättegott. Men sen luktar det brand, man spyr av ångorna. Och här ligger det runt 50stycken rökelser som jag köpt, mamma köpt och som jag fått. Sen fick jag en Buddah av Danni som man sätter 3st i och så har jag en träbit att sätta en i. Men jag vet int eom jag någonsin vill tända på dem. Någon gång. Just nu nöjer jag mig med potpurri, olja som blommor, och doftljus.¨
På tal om orangea mashmallowliknande enhörningar alltså...

Au bientôt <3

French kiss

Min absoluta favoritfilm visades ikväll kl. 21.00 - 23.05.
Jag älskar den för att den utspelas i Frankrike, de pratar franska ibland, låtarna är på franska och Meg Ryan och Kevin Kline är med i den...Plus Jean Reno och någon fransyska. Jag vill ha hennes kläder.
BTW, visste ni att jag älskar Frankrike? xD
Den är så bra...Jag ska köpa den. :D

Jag ska lära mig att fransk kyssas. Seriöst alltså.

Dessutom älskar jag Chocolat också :D

Au bientôt <3


I like french guys O_o

Jag ska vara ärlig. Jag tycker att ärlighet är det viktigaste i ett förhållande och jag tror inte att jag skulle bli så ledsen om en kille var otrogen mot mig innan vi sagt "jag älskar dig" till varandra, bara han är helt ärlig och verkligen ångrar sig.

Jag tycker att män är heta. Inte pojkar. Riktiga män. Alltså. Inte pedofiler. Utan jag menar att jag ibland önskar att jag var äldre, så det inte vore fel att vara med...Channing Tatum *dregel* etc. Listan är lång :)
En annan het grej är att ha ett ärr på överläppen...Som han i CSI Miami, han i Tolken och en annan kille jag såg någonstans.

Detta tänkte jag noga över igår. Första dagen på lovet och jag var tvungen att ligga kvar, vaken i sängen i en timme :)

En ritkig het grej till är fransmän. *DREGEEEEEEEEEEEEEEEEEL*
French guys...^.-

Au bientôt <3

RSS 2.0